Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Vinný sklípek Znojemsko

o Navštíveno 1612x o
o 16.09.2014, 20:17 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
Nevíte někdo o sklípku v okolí Znojma,který by byl schopný pohostit cca 15 lidí (vínko + něco na zub) v pátek 25.10. ?
Nemusí to být nic luxusního,ale je potřeba někde poblíž zaparkovat 5-6 obytných aut.

o 16.09.2014, 21:14 | jedla
[ Link ]
cokoliv z [ Link ] hned u Znojma,polovinu vín znám a hodně dobrý
[ Link ] cca 12 km od Znojma,výborný vína
[ Link ] cca 20 km od Znojma,tam nevím jak s parkováním,ale víno a sklep paráda
o 17.09.2014, 19:24 | Pekys
v krásnýsklep.cz jsem byl, a majitelé moc prima, mají to moderní, včetně sklepa, ale je tam moc příjemný posezení venku i vevnitř. Do sklepa jako takovýho mám pocit že se 15 lidí nevejde.
Jinak místa na parkování je tam dost, je to taková náves. Víno měli dobrý, drobný pohoštění taky.
o 18.09.2014, 00:01 | hawai | Upraveno: 2014-09-18 00:06:09
My jezdíme do mutěnic [ Link ] . jezdí nás 30 a je to myslím že plná kapacita co mají. jak na spaní, tak do sklepa. jídlo super- rautovej stůl s tatarákama, řízečkama, kuřatama, bramborákama a já nevim čim všim ještě. majitelé naprosto super, posedí s námi. vřele všem doporučuju! parkovaní v pohodě na vlastnim pozemku přímo u ubytování. akorát v tvym termínu tam mají plno, to jedeme zrovna my :-D

Edit: a vína mají exkluzivní. vždycky odjíždíme s úplně narvanym autem, že sedí skoro na zemi :-D
o 18.09.2014, 00:14 | hawai
jinak podle kalendáře je pátek 24.10 a sobota 25.10 :-) my jedem sobota/neděle
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3474 sekund.