Navštíveno 5909x

S jejich bazarem? Jak to funguje? Zpravidla mají ke zboží jednu fotku a šmitec, žádný popis, nic. To se jich tak každý na jednu konkrétní věc dotazuje, nebo jak to chodí? A jsou spolehliví?
Teď jsem taky koukal a trochu asi na dlouhé lokty, ke všemu je potřeba napsat dotaz pro bližší info a oni se dozeptají, ale že by se mi ozvali na 5 dotazů od pátku ani na jeden :-( Přijde mi, že to mají postahované z různých inzertních webů, i z polska a až pak dotáhnou... Jsem taky zvědav, jakou má někdo zkušenost... za mě zatím co se týká komunikace, tak nic moc. Asi mají hooodně dotazů...
navic,, co jsem pred casem koukal, tak mi ty ceny prisly, jako za nove dily.

16.09.2014, 10:40 |
BadyS zkušenost nemám, ale jelikož hodně nakupuji na allegro tak jsou to ty samé inzeráty co na allegro, jen jiná cena...

16.09.2014, 10:53 |
AR | Upraveno: 2014-09-16 10:53:52
dokonce bych řek že jim to z allegra vyzobává nějaký robot s automatickým překladem ;)
ovšem ceny mají luxusní, jestli za jeden plastový nýt chcou opravdu 2 kila tak to potěš koště...
[ Link ]
mozna i 4 kila :-)
Není-li v popisu vysvětleno, platí, že cena je za 1 ks i když je vyfocena celá sada.

16.09.2014, 11:23 |
xSam Jejich bazar je napojenej na Allegro, takže tu samou nabídku najdeš na Allegro.
Akorát k tomu mají přihozenouu slušnou marži.
Koupil jsem u nich v bazaru již pár dílů a vždycky v pořádku. Pravdou je, že jsem se raději mailem dotazoval na detaily.
Chce se to dotazovat, ikdyž jsou vyfocené například nastrojené díly, tak cena je za holotu...
na moje dotazy se vys...... :-( Mrchy :-(