Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > zaloha a načtení dat z telefonu

o Navštíveno 1596x o
o 15.09.2014, 19:36 | filip146
Jakým způsobem přenést data z GALAXY S3 mini do GALAXY S5 mini? Normálně používám na správu tel. My phone exploler. půjde to přes něj?

o 15.09.2014, 19:41 | HIGHTOWER
Půjde to přes něj, alespoň co mám zkušenosti. Pak je možnost připojit mobil přes kabel k PC jako datový nosič, zkopírovat data do PC a pak připojit druhý tel a nahrát na něj, prostě jako s Flashdisku na Flashdisk ;-)
o 15.09.2014, 21:36 | filip146
přes pone exploler nevím jak. jde mi jen z jednoo telefonu načíst a zase na něj uložit, nebo z jiného načíst a zase na něj uložit. Z jednoho na ruhý mi to nějak nejde-----nebo aspon nevím jak..:-(
o 15.09.2014, 22:56 | HIGHTOWER
2 najednou nepropojíš tuším, já měl vždy k dispozici jen 1. Záleží i jaká data chceš přesouvat...
o 15.09.2014, 23:27 | Mr.Scully
Na komplet zálohu potřebuješ root. A jinak co chceš... SMS si uložíš snadno, kontakty máš na google, fotky a videa si zkopíruješ snadno... jedině aplikace asi budeš muset přeinstalovat.
o 16.09.2014, 10:38 | nome
tak skus přímo sw Kies od samsungu mělo by to jít
o 16.09.2014, 16:00 | filip146
jak psal pan Scully, google a soubory přes komp, ve finále jak jednoducé..:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3227 sekund.