Navštíveno 1969x

10.09.2014, 15:00 |
Woko_O | Upraveno: 2014-09-10 15:02:20
Ahoj.
Je tu někdo kdo se zabývá výrobou atd? Potřeboval bych vyrobit mezikus mezi zhášecí klapku a sání, místo EGR ventilu. Klasika válec..co je ale problém jsou příruby a drážka na těsnění.. Vypadá to takhle:
[ Link ] Kolik by to mohlo vyjít cenově? Je vůbec možný to vyrobit? Rozměry bych asi nějak dodal s nákresem..bych to odvodil z toho EGR ventilu.. Díky
autohificlub.cz/partner/katalog/991-egr-zaslepky
na Golf 5 1.9TDI BKC.. všechno co se ale prodává, většinou vyřadí zhášecí klapku..a to ja chci zachovat..proto jen tenhle mezikus, kterej sem videl zatim jen v anglii..
Tyhle kity budeme mít skladem začátkem října, jsou na 2.0 TDI..

10.09.2014, 18:35 |
fredh když bys měl výkres, tak vyrobit to, je hračka. Tak hodinka na soustruhu a hodka-dvě na fréze + matroš. Myslím, že ty 2-2,5 tisíce sou reálný jako fuška pro někoho(mě?) :)
Aha..tak to tam asi nechám ten EGR ventil ze kterýho prosakuje olej.. :D
zajímavé, zrovna včera u kamaráda jsem byl a měl ta přesně tuto přírubu s kouskem trubky taky to dělal někam na sání či co ale ta příruba je úplně stejná, úplně si to pamatuji. zeptám se ho jestli se toho nechce zbavit, cenu netuším, pošlu mu foto a uvidíme co mi napíše.
kamarád napsal
Je to z čeho odměřit nebo ten hlinkovej mezikus někdo má?
Cenu odhaduji 1200,- prototyp, v případě více kusů ponížení ceny.
na co to přesně je?
Je to na VW Golf V 1.9TDI 77kW BKC.. Změřit to lze jedině tak že si změříš samotnej EGR ventil..
dieselpower forum tam to někdo prodava

17.09.2014, 12:41 |
TUNER Jak už někdo psal. Ideálně kus trubky a navařit příruby,levnější a rychlejší než to obrábět na CNC z kusu.....vyjde to na zlomek toho všeho z odkazů.