Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nejakej pravnik na dotaz ohledně ridicaku?

o Navštíveno 1905x o
o 10.09.2014, 09:52 | Kesam
Potřebuju se na něco zeptat ohledně zadosti a podmínce.

o 10.09.2014, 10:34 | AR
Tos byl ty včera s tím kamiónem co vjel na staveniště? ;)
o 10.09.2014, 13:08 | Lucni.konik
Klidně to napište sem, budu potřebovat taky info :-/
o 10.09.2014, 13:15 | HIGHTOWER
posuzuje se to kus od kusu, podle záznamů v kartě řidiče, závažnosti přestupku, prostě individuálně, mohou, ale nemusí ti ho vrátit dřív než uplyne doba odebrání, pokud nesplnuješ podmínky. Podmínky, krom uplynutí určité doby, ted z hlavy nevím, jaké tam jsou...
o 10.09.2014, 13:28 | Pepíno_Honda
pak také záleží na "posudku" od PČR....
o 10.09.2014, 15:36 | Kesam
Tak nikdy sem nic neudělal nikoho sem nezranil žádná škoda 2 roky 1,5 roku podmínka ted za měsíc mužu požádat o pulku ale jde mi o tu podmínku kvuli praci sem to zesral jak jsem mohl jde mi o to jestli mi ta podmínka skončí v dubnu a nebo mi jí natáhnou třeba na rok a pul ještě a to nechci.
o 10.09.2014, 16:28 | Midi34
máš sebranej řidičák za chlast ?
o 10.09.2014, 16:44 | Kesam
Jo napranej sem jel y jedné vesnice do druhé na pit biku bez světla ve 3 rano a sjel sem do stoky.
o 10.09.2014, 16:51 | Midi34
co měl kámoš nedávno (a pár lidí po okolí - tak u nás je obvykle)

v půlce požádáš a co vím všichni je dostali
tuším že podmínka běží do konce

pokud neseženež dám kontakt na právničku - se speciálizací na dopravu (ale obávám se že to levný nebude- ale zase ti může sepsat u tu žádost atd a dát cenné info .

jen nevím jestli to v tomhle případě je efektivní (co vím tak řeší lidi s profesákem kdy to ohrožuje jejich existenci atd. , často to platí firma atd.)
o 10.09.2014, 17:21 | Kesam
No mě zajímá spíš jenom ta podmínka kdy mi skončí.Jestli třeba mi neřeknou hele my ti dáme řidičák ale napaříme ti podmínku ještě na 2 roky k tomu třeba.
o 10.09.2014, 17:23 | Kesam
Jako jinak si holt počkám do konce no,ale sere mě to mužu mít práci za pěkný peníze jenže podmínka u Jaderné elektrárny prostě nejde at je to za co je to.
o 10.09.2014, 17:36 | petis
Tyvole Kesame ty chceš jít vařit na Temoš jo?:-)
sorry za OT.
o 10.09.2014, 17:36 | Bart 007
podle mě podmínka nejde zkrátit
prostě po dobu podmínky se musíš chovat slušně jinak jdeš sedět...
o 10.09.2014, 17:45 | Bart 007
40/2009Sb

§ 83

Rozhodnutí o podmíněném odsouzení

(1) Jestliže podmíněně odsouzený vedl ve zkušební době řádný život a vyhověl uloženým podmínkám, vysloví soud, že se osvědčil; jinak rozhodne, a to popřípadě již během zkušební doby, že se trest vykoná. .....

§ 90

Podmíněné upuštění od výkonu zbytku trestu zákazu činnosti, zákazu pobytu nebo zákazu vstupu na sportovní, kulturní a jiné společenské akce

(1) Po výkonu poloviny trestu zákazu činnosti, zákazu pobytu nebo zákazu vstupu na sportovní, kulturní a jiné společenské akce může soud podmíněně upustit od výkonu jeho zbytku, jestliže odsouzený v době výkonu trestu způsobem svého života prokázal, že dalšího výkonu tohoto trestu není třeba, anebo jestliže soud přijme záruku za dovršení nápravy odsouzeného.

(2) Při podmíněném upuštění od výkonu zbytku trestu zákazu činnosti, zákazu pobytu nebo zákazu vstupu na sportovní, kulturní a jiné společenské akce soud stanoví zkušební dobu až na pět let, nikoliv však na dobu kratší než zbytek trestu; zkušební doba počíná právní mocí rozhodnutí o tomto upuštění.
o 10.09.2014, 18:25 | Kesam
Jo už sme tam s kamosem byli a skoro podepisovali smlouvy jenže podminka mě stopla a kámoš už tam vaří.
Barte na tohle ja nejsem to znamená že mi skončí teda na jaře jak mi byla udělena?
Jinak k tomu že deš sedět tady behaj magori 15 zákazu a nikdo sedět nejde.
o 10.09.2014, 19:15 | Collin
No stím porušením podmínky to néní tak horké.. Porušit mužeš,dokonce i dvakrát a sedět nejdeš.. I tam jde o spoustu okolností. Umyslné činy,nasílné.. apod..
o 10.09.2014, 19:47 | petis
tak to ti přeju aby to vyšlo.
o 11.09.2014, 06:49 | Veva
držím palce, o kvalitní práci je nouze a člověk pro to musí dělat hodně...
k tomu "sezení", při porušení podmínky v tomto činu určitě nejdeš sedět a možná ani po druhé, to by musel mít o dost větší pr*ser, dostal bys veřejně prospěšné práce a to Ti potvrdí za menší úplatu skoro každý vedoucí, že jsi to vykonával...
o 11.09.2014, 16:57 | Kesam
Jo tak díky chlapy za měsíc to zkusím.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3869 sekund.