Navštíveno 2145x

09.09.2014, 10:39 |
zach Ahoj, mám dotaz. Jezdil jsem v autě s GPS a žádný problém, pak jsem vyměnil origo rádio za nové a od té doby mi něco v autě ruší signál a GPS nemůže chytnout družice (měl jsem v autě i 2 GPS zároveň a ani jedna to nechytla - jediný, co mi valí, je GPS na mobilu). Auto mi signál tutově ruší, protože když vylezu z auta a popojdu pár metrů,tak to hned signál chytne, zalezu do auta a je po signálu. Nesetkal jste se někto s tím nebo nevíte, čím to může být? Auto je VW.
vyzkoušej zpátky origo rádio a případně i jiné rádio a uvidíš, může to dělat třebajen to jedno, co tam máš ted, případně zda jsi něco nepropojil nebo nezapomněl zapojit při výměně rádia.

09.09.2014, 15:06 |
zach já to rádio nevyměňoval, dělala mi to specializovaná firma, takže doufám, že chybu montáže můžu vynechat.
Otazka: jak se pozna vodovodni baterie co ji menil instalater profesional?
Odpoved: je okousana od sikovek...
muze byt chyba v radiu napr. mikroprocesor rusi vse okolo - spatne stineni uvnitr radia nebo upadla nejaka kostra napr. pri koncovem zesilovaci ve tride D
zkusil bych vyndat radio a zprovoznit ho samostatne mimo auto na baterku jestli bude rusit stejne
spoléhej na "profíky" dlouho nepřežiješ :-D Takže platí, co jsem psal, nebo min. zajeď tam, kde ti to montovali a prostě ať to hledají oni, neb to začalo po jejich práci...
Odpoj autu baterku a otestuj to rušení. Pak můžeš odpojit přímo rádio (určitě je napojené přes pojistky, tak jenom vyndat pojistku - bez demontáže rádia)