Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > GPS problem

o Navštíveno 2146x o
o 09.09.2014, 10:39 | zach
Ahoj, mám dotaz. Jezdil jsem v autě s GPS a žádný problém, pak jsem vyměnil origo rádio za nové a od té doby mi něco v autě ruší signál a GPS nemůže chytnout družice (měl jsem v autě i 2 GPS zároveň a ani jedna to nechytla - jediný, co mi valí, je GPS na mobilu). Auto mi signál tutově ruší, protože když vylezu z auta a popojdu pár metrů,tak to hned signál chytne, zalezu do auta a je po signálu. Nesetkal jste se někto s tím nebo nevíte, čím to může být? Auto je VW.

o 09.09.2014, 12:20 | HIGHTOWER
vyzkoušej zpátky origo rádio a případně i jiné rádio a uvidíš, může to dělat třebajen to jedno, co tam máš ted, případně zda jsi něco nepropojil nebo nezapomněl zapojit při výměně rádia.
o 09.09.2014, 15:06 | zach
já to rádio nevyměňoval, dělala mi to specializovaná firma, takže doufám, že chybu montáže můžu vynechat.
o 09.09.2014, 15:44 | semysak
Otazka: jak se pozna vodovodni baterie co ji menil instalater profesional?

Odpoved: je okousana od sikovek...

muze byt chyba v radiu napr. mikroprocesor rusi vse okolo - spatne stineni uvnitr radia nebo upadla nejaka kostra napr. pri koncovem zesilovaci ve tride D

zkusil bych vyndat radio a zprovoznit ho samostatne mimo auto na baterku jestli bude rusit stejne
o 09.09.2014, 18:13 | HIGHTOWER
spoléhej na "profíky" dlouho nepřežiješ :-D Takže platí, co jsem psal, nebo min. zajeď tam, kde ti to montovali a prostě ať to hledají oni, neb to začalo po jejich práci...
o 09.09.2014, 21:57 | LordPeytl
Odpoj autu baterku a otestuj to rušení. Pak můžeš odpojit přímo rádio (určitě je napojené přes pojistky, tak jenom vyndat pojistku - bez demontáže rádia)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3442 sekund.