Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Novy BBS, umi nekdo za lepsi penize?

o Navštíveno 2082x o
o 05.09.2014, 11:24 | Meda
Umi nekdo sehnat nove rafky BBS za nejaky lepsi peniz? Nasel jsem dve firmy na Slovensku, ktere je umi, ale jedny chteji celou castku dopredu, coz se mi nechce a druha je zase o neco drazsi, nejradeji bych ale neco tady.. Konkretne jde o model CH-R v 19" 5x120, 4 kusy 9,5", kdyz by to vyslo cca 9000,-/ks, tak by to bylo idealni :)

o 06.09.2014, 09:09 | Meda
Tak to me nekdo nasmerujte do spravneho topicu, evidentne mi neco uteklo :)
o 06.09.2014, 09:42 | rebel
asi naráží na koupi eura nebo nevím.Ale jsou to dle mě zbytečné komenty opět :-( .
A co se kol tyká proběhni Němce, když jsem je sháněl tak někde tam jsem našel ale bohužel odkaz nemam :-(
o 06.09.2014, 09:44 | Kapka (M)
*** promazany zbytečné příspěvky mimo mísu..kluci kluci používejte to co máte na krku..dík **
o 06.09.2014, 10:10 | Meda
Dekuji, tak nejak si tu clovek na zbytecny komenty uz zvykl :)

Jinak v Nemecku by meli byt nejlacinejsi, ale nepodarilo se mi je tam najit nikde za tyhle penize, pritom ty Slovaci mi tvrdi, ze je berou rovnou z DE.. Za odkaz bych byl opravdu vdecny, moje nemcina je na bodu mrazu :)
o 06.09.2014, 11:22 | rebel
tak to už se nepamatuju . Napiš sem je to šikovnej kolík a možná by vědel kde je sehnat a má i slušný ceny

info@alukola.com
je to ten web alukola.com
o 06.09.2014, 21:35 | Luke_288
OT: podle ceho si moderatori vybiraj prispevky, ktery se ocistujou od OT? Prispevek o eurech je plnej ho*en a nic, stejne tak topic o chytrym mobilu, tam je to jeste horsi. Vetsinou jsou v tom zamotany jedni a ti samí a pak se objeví topic o deseti prispevkach a maze se?
o 13.09.2014, 23:05 | Meda
Takze nikdo neumi?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3292 sekund.