Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pracovní boty

o Navštíveno 2137x o
o 03.09.2014, 21:32 | Tomášek
kluci, planuju koupit pracovni boty, mel jsem dlouhou dobu boty od Würthu a rad bych je poridil zase, ale bohuzel kamos uz nejezdi s kamionem..... :D nema nekdo tip, kde by se dalo koupit? pripadne tipy na jinou znacku? oblast pouziti hlavne stavba, pole a celkove prace na farme... Vysoky boty do lesa mam od Prabosu, takze spis nejaky kotnikovky, jak rikam, idealne bych ty Würth...dekuju

o 03.09.2014, 21:43 | hawai
já osobně si jako pracovní boty na ven do terénu nedovedu představit nic jinýho než ,,těžký boty,, Předchozí jsem měl steel, teď boots and braces. vim že ne každýmu taková bota sedne a někdo to má jako módní záležitost, ale já lepší pracovní neznám, Ať už do lesa, na sekání trávy, odklízení sněhu..prostě na všechno
[ Link ]
o 03.09.2014, 21:47 | Tomášek
no do lesa a tezkyho terenu mam toto - [ Link ] =

ale predstavuju si spis neco lehciho na ty stavby a podobne, precijen ty prabosy kdyz sem mel parkrat na stavbe, tak to neni ono...
o 04.09.2014, 06:28 | Tea
Zrovínka jsem to taky řešil a vzal merrelly s goretexem za 1600 Kč a zatím dobrý. Předtím jsem nosíval běžeckou obuv, která byla lehčí, ohebnější, ale stačilo projít mokrou trávou, ta memebrána tam chyběla.
o 04.09.2014, 07:40 | Hanes
Já už třetí rok jak na léto tak na zimu nosím pracovní boty od slovenskéo wintoperku, letní pod kotník a zimní vysoké bez kožichu. Maximální spokojenost. Nevim jak to mají s prodejcema,ale u nás ve městě je prodejna co je nabízí.
[ Link ]
o 05.09.2014, 13:18 | Woko_O
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3074 sekund.