Navštíveno 4602x

Scháním kontakt na nějakou lakovnu nebo lakýrníka v Praze a okolí,potřebuju nalakovat černou pastelovou barvou nárazník, kapotu, blatník a dveře.Nemusí to být uplně top, zaleží na ceně, ideálně do 2000kč za díl jestli to je real.
M.Á.R.A. volej Milanu Kopkovi, je u Prahy, Tel: +420 731 128 067.
odkaž se na mě...
Hlavně neříkej nikomu, že to nemusí být uplně top :-D To si pak neumím představit jak by to vypadalo, protože s jakou prací z různých lakoven se denně setkávám to je otřesný, a když už lak vypadá ok, tak po pár měsících si barva posedá a výsledek je zase k zblití... o poprášeným zbytku auta barvou atd. se radši už nebavím... A aby to nebylo OT, tak sháním TOP lakýrníka okolo Brna, cenu respektuji .
ebeerman: jestli sezenes, dej prosim vedet!

04.09.2014, 19:09 |
soray Hodně kvalitní lakýra je p. Volf v Lipencích. Nechal jsem si tam přelakovat roadstera a max. spokojenost. Cena okolo 3k za díl.

Manolo, díky zítra zkusím.Jinak já mám v Praze lakýrníka kam dávámě všechny auta a co stříká za 2500-3000kč díl, perfektně a dám za něj pomalu ruku do ohně.Jenže ted řeším vyloženě cenu, je to oprava bouračky a jde o to aby oprava vyšla co nejlíp poměr cena kvalita.Nejde to z pojistky ale za živý.

05.09.2014, 11:34 |
Meda Soray: jak dlouho to mas po laku? Taky shanim nekoho sikovnyho, ale rad bych videl, jak vypada treba dil ktery byl kitovan po dvou letech, tam se teprve ukaze jak dobre je to udelane..
Diky

05.09.2014, 21:02 |
FBS Pro Brno a okolí je TOP lakýrník Radovan Flodr v Moutnicích (+420602717510), dělá veterány pro čechy a rakušáky a amozřejmě i běžná auta. Práce má ale moc a čekačky jsou dlouhé. Na druhou stranu co řekne, to dodrží a termín splní vždy a na 100%. To se o ostatních lakoších říct nedá.

09.09.2014, 10:52 |
soray Meda: Mám to cca 3 měsíce po laku.

09.09.2014, 21:00 |
Chris 2soray: zaujimalo by ma foto celeho auta, ci sa trafil do odtienu :)

09.09.2014, 22:03 |
soray | Upraveno: 2014-09-09 22:04:10
Nějaký fotky po laku jsou zde
[ Link ] . Ale o trefování moc nemůže být řeč, protože jsem nechal přelakovat všechny modrý díly. Barva stejná jako byl originál, od Standoxu.

09.09.2014, 22:21 |
Meda 3 mesice jsou jeste malo, ale kazdopadne to vypada na fotkach hezky, pokud nejsou v laku nejake kazy, coz bys asi resil, kdyz vidim, ze jsi na detailing :)
Vis o nejakem dilu co mas ted po laku, respektive primo nejake misto, ze bylo kitovano? Nejaky dulek nebo neco podobneho.. Tam by stalo za to udelat detaini fotky jak to vypada a sledovat to postupem casu :)

09.09.2014, 22:30 |
soray Jedinný, co bylo stříkaný plničem/kitem, byly zrcátka
[ Link ] , plasty okolo předních světel a čumák
[ Link ] ,
[ Link ] a pak část zadku okolo spz. Originál je černošedý strukturovaný plast, až pozdější verze to měly lakovaný. Udělaný to je perfektně, viz detaily :)