Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT rada s prohlížečem

o Navštíveno 1693x o
o 03.09.2014, 19:46 | fredy
Dnes se mě stáhnula nová verze firefoxu a pro mé překvapení se mě stala ta samá věc jako s IE. Nechápu v čem je problém, ale na levé straně mám prostě černou lištu a nemůžu s tím nic udělat, uplně to stejné mě udělala poslední IE, když jsme dal vrátit změny aktualizací, tak to zmizelo, ale nesměl jsem přejít na poslední verzi prohlížeče, nemáte někdo na toto lék? win7 mám ofiko...

foto k příspěvku  od fredy

o 03.09.2014, 21:04 | MaSuZaPi_Honza
Sorry, ale ja na leve strane zadnou cernou listu nevidim :)
o 03.09.2014, 21:29 | fredy
teda na prave :D
o 03.09.2014, 21:47 | P.E.T.R
Zkusil bych postupně vypínat/odinstalovávat doplňky.
o 04.09.2014, 09:43 | fredy
hej mám to tedy v obou prohlížečích, určitě je to díky aktualizaci Windows. já ji vidím, ale nejde mě odinstalovat, tedy není v seznamu, kde se to dá oddělat, grrr navíc je posunutý i kurzor, takže se krásně strefuje do kolonky...
o 04.09.2014, 13:45 | fredy
Ha vyreseno, pomohlo oddelat par poslednich aktualizaci. :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.364 sekund.