Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jakou tiskarnu na doma?

o Navštíveno 2261x o
o 03.09.2014, 13:06 | kuja
Nez se slabsi povahy vytoci, pridam trosku vysvetleni, proc toto tema zakladam po x tisici. Pouzil jsem obligatni funkci "Hledat" a prectl jsem si vsechny vlakna tykajici se teto problematiky. Nicmene mi to udelalo v hlave jeste vetsi hokej, nez byl doted.

Moje pozadavky jsou multifunkce, wifi. Jestli laser nebo inkoust je v podstate jedno. Jedno je mi, kolik budou naklady, jak porizovaci, tak provozni. Vytisknu maximalne tak 300str/rok. Ano, nekteri si reknou, proci si na tohle porizovat tiskarnu. Vysvetleni je jednoduchy, obcas je to potreba a v okoli se nenachazi v tu chvili nikdo, kdo to vytlaci. Takze duvod zakoupeni tiskarny je jistota doma, kdyz je potreba neco vytisknout. Priklanel bych se ke kombinaci mono/color u obeho. Cenove bych se rad udrzel tak do 6tis. Dekuju za rady. Z poctu znacek a nabizenych zarizeni si nejsem schopen vybrat ani nahodne.

o 03.09.2014, 15:01 | xSam
Resim to same, jen mam limit cca 3K. Mne jde hlavne o levne naklady na barvy.
Tisk cca 1000 stran rocne, prevazne text, obcas nejakej obrazek.
Za kazdou radu budu vdecny.
xSam
o 03.09.2014, 15:30 | Darker
Malo tisknete, oba, koupil bych laser ;-) dnesni inkoustovky uz tolik nezasychaj, pri pouziti originalnich barev, ale kdo by se na to spolehnul? Pouzivam multifunkci od HP (HP LJ100 M175nW), barevna, laser, a rocne na tom vytisknu dohromady par stran, ale kdyz potrebuju, tak vim, ze tisknout bude :-)
o 03.09.2014, 16:25 | Mr.Scully
Chtěl jsem taky multifunkci a WiFi na doma, nakonec jsem vzal Epson BX535WD na základě pozitivních referencí a údajně Epson má jinou technologii než třeba Canon a ty barvy by neměly zasychat... no dal jsem tam neorigo cartridge a stejně to nedopadlo moc dobře :-)) Ale jinak spokojenost.

Laser jsem vyloučil, protože laserové multifunkce jsou velké jako krávy a nikam se mi to nevejde.
o 03.09.2014, 23:54 | Big_Max
mám inkoust canon MG5350 a používám nejlevnější barvy (celá sada 5cartrige 119-149Kč) a tisknu relativně dost, ale spíš nárazově. Takže třeba měsíc nic a pak naráz 100-150stran během pár dní. Ale ani třeba po víc než měsíci nepoužívání mi trysky nezaschly. Jen někdy spotřebuje trochu víc barvy na vyčistění, ale to při ceně barev dokážu omluvit.
o 04.09.2014, 00:04 | noclue
ak nepotrebujes farbu a tlacis malo (300rocne) tak najlacnejsi laser, aky zozenies, ja mam uz niekolko xeroxov a hpciek, vsetky dost pod 100e bez dane. na hp mas drivere, na xerox horsie, ale normalne som presvedcil win7 s hp pcl6 driverom, aby makal na xeroxe s pcl6.

cize hocaku laserovku okolo 100e a si :)
o 04.09.2014, 11:26 | kuja
noclue: Kdybych potreboval ciste CB, tak bych se tu ani neptal a vzal prvni, ktera vybehne s rozumnou cenou za tonery a valec :) Ale potrebuju prave barvu. Velikost mi nevadi. Jenom proste netisknu kazdej tejden, obcas ani kazdej mesic. A ze zasychani inkoustu mam trosku obavu.

A jenom takova drobna technicka, z levnejch CB laseru je nektera schopna vytisknout aspon mensi, tak treba 10x15 pripadne pulka A4, fotku?
o 05.09.2014, 08:14 | CervinVega
me Epson mltfce zaschla 2x a s origo naplnema... za me laserovka
o 05.09.2014, 08:32 | kuja
Tak vcera sem to nakonec rozlousknul. Po zvazeni mojich pozadavku se nakonec vzal cb laser. Nejlevnejsi multifunkce Samsung SL-M2070W. Az na chatrnou plastovou schranku, hlavne kryt scaneru, to tiskne dost slusne. Je to maly, skladny a funguje tisk jak z mobilni aplikace Samsungu, tak primej AirPrint z Apple zarizeni. Fotky na tom vypadaj celkem pouzitelne.
o 05.09.2014, 08:37 | kuja
A dekuju vsem, nasmerovalo me to k tomu, ze barevnej laser, nebo drazsi tiskarnu mezi 6-10tis bych rozhodne nevyuzil :) Nakonec se rozhodovani smrsklo na to, jak je slozity z toho tisknout po wifi a jestli ma vyssi rozliseni nez obligatnich 600x600.
o 06.09.2014, 06:37 | xSam
Tak ja stale teda hledam. Bohuzel nutne potrebuji tisknout barevne, takze laser je mimo hru, vzhledem k rozpoctu.
Mate tedy prosim tip na inkoustovku do 3K, s levnym provozem?
Diky xSam
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3226 sekund.