Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dotaz na limit zasílání emailů na seznamu

o Navštíveno 2129x o
o 03.09.2014, 09:48 | fredy
nazdárek pánové a dámo, nevíte někdo jaký je na seznamu limit na počet zaslaných emailů? posílám nabídky do firem a min týden se mě stalo že jsem dostal banana že spamuji, tak jim říkám aby mě někdo ze seznamu zasvětil do jejich limitů a prý je to tajná inforlace, tak povídám super... dnes jsem odeslal mailů a spadla mě schránka, takže předpokládám že mám zase banana, se zblázním... Jinak neposílám na stejné maily, ale pořád na nové a vše dělám ručně, není to žádný robot

o 03.09.2014, 10:08 | Ghofig
Uz jen pouzivat freemail na firemni komunikaci a pak si stezovat, ze neco spadne nebo nefunguje... Tezko nejak komentovat :)

V cene nekolika stovek rocne se da udelat reseni, ktere je na vlastni domene, spolehlive a vypada urcite lepe posilat mejly z adresy jmeno@mojefirma.xx nez franta4567325@seznam.cz :))

To jen mimo tema
o 03.09.2014, 10:08 | nome | Upraveno: 2014-09-03 10:09:33
no sr**t na seznam koupit domenu a nejaky rozumny hosting a mas po problemu ...

edit ghofig me predbehl
o 03.09.2014, 14:16 | MaSuZaPi_Honza | Upraveno: 2014-09-03 14:16:59
jako Ghofig... Fakt vypadá hloupě, když máš firmu a pracuješ s emailem @seznam.cz myslím že velká spousta businessu končí jenom na tomhle
o 03.09.2014, 18:54 | fredy
Diky za info. Me email nenese zadne penize, takze jsem ho nepotreboval resit, ale k webovkam ho myslim mam i zdarma tak na to kouknu. Hlavne jsem nevedel ze je na free mailu nejaky limit atd. Diky tedy
o 03.09.2014, 21:01 | MaSuZaPi_Honza
Vetsina smtp serveru ma nejaky limity... jako napr. Max pocet prijemcu, max pocet emailu za urcity cas, max velikost mailu... to je ciste kvuli spamerum, zaplat pambuh za to jinak by to bylo peklo
o 03.09.2014, 23:03 | hawai
co jsem v jedný neziskovce kde je potřeba poslat mail třeba 30-40 lidem najednou nám to taky dělalo a ze seznamu nám bylo porazeno, ať si uděláme skupiny třeba po 10ti lidech a posílám ten mail ne jednotlivcům, ale skupinám. a od tý doby to šlape
o 04.09.2014, 08:30 | fredy
Ja jsem posilal 200 firmam denne jeden mail v kopii a nekdy to fungovalo, nekdy bann.
o 04.09.2014, 08:41 | Docthor
Mě by zajímala tvá úspěšnost, myslím že tak 0,1 % z 1000 emailu..takový email končí u mě hned ve spamu ani ho nečtu

To bych celý den četl jenom emialy z nabídkami..

Zkus si dát tu práci a zkus navštívit tu firmu osobně a udělat jim malou 15 min prezentaci a budeš mít určitě větší úspěch než poslat 50 tis emailů co skončí stejně ve spamu.Není nad osobní kontakt, lidem se dostaneš do podvědomí a budou si tě pamatovat.

Mě přijde že co Čech to muzikant..co nejmíň práce a se vším vyjebat..
o 04.09.2014, 10:54 | riviera.kidd
tak nejak premyslim proc nekdo posila denne 200emailu kdyz to nenese zadne penize...
o 04.09.2014, 21:25 | hanx
Funguje to úplně jinak než si myslíš, není to tak jednoduchý. Rady co ti tady lidi dávaj jsou opravdu hodně jednoduchý a nedostatečný. Tohle je téma, na které si prostě musíš přečíst nějakou knížku, nebo pročíst nějaké blogy agentur, případně přímo poskytovatelů mailingu do podrobna. Já používal Mailchimp a teď používám Smartemailing.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.5047 sekund.