Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Reklamace zboží ze zahraničí

o Navštíveno 1698x o
o 29.08.2014, 17:14 | Jerry.s
Čau lidi, nemá někdo z Vás zkušenosti jak postupovat v případě reklamace zboží zaslaného ze zahraničí?
Objednal jsem boty z anglického eshopu ale po 3 týdnech mi přišli místo z Anglie tak s Číny. To by mi ani tak nevadilo kdyby mi nebylo napočítáno clo ve výši 630,-kč díky tomu že zboží přišlo s třetí země. Další problém nastal ve chvíli kdy jsem otevřel zásilku a viděl jsem, že boty přišli jiné než jsem objednával.. Našel by se někdo ochotný kdo by mi s tímhle pomohl formou překladu pár vět do angličtiny a opačně? nejsem si jist jestli bych s mojí chabou angličtinou tohle zvládl..

o 29.08.2014, 19:31 | fredh
tohle by ti mohlo dost pomoct [ Link ]
o 29.08.2014, 19:58 | Downland
ehmm a muzes sem hodit adresu na ten eeeshop ? :)
o 30.08.2014, 00:50 | Mr.Scully
Zboží chodí z Asie běžně, i když prodejce se tváří jako třeba anglický eshop. Viz třeba jeden z Top světových prodejců CD/DVD/BR - WOW HD. Takže s DPH je třeba počítat.

Reklamace se neboj, Asiati neumí anglicky o nic líp než ty :-) Navíc jsou ochotní.
o 30.08.2014, 11:12 | Jerry.s
eshop je to tenhle [ Link ]
chtěl jsem tyhle Conversky
[ Link ]
ale přišli mi uplně jiné které jsem v tom eshopu ani neviděl.
tady tyhle
[ Link ]
to jsou v tom skaldu imrvére v lihu bo co?myslíte, že se se mnou bude někdo bavit o reklamaci nebo to mám rovnou vzdát?
o 01.09.2014, 15:47 | Conan
Zkus to tady:
[ Link ]
o 01.09.2014, 15:57 | Mr.Scully
Myslím, že můžeš být rád, že ti vůbec něco přišlo. Web byl založený letos na soukromou osobu, z designu webu je evidentní, že je to nějaký affiliate, nikde žádné kontaktní údaje. Je to prostě soukromá osoba (zřejmě Angličan), která bere objednávky a jen je přepošle s patřičnou přirážkou do Číny, odkud to pak posílají.
o 01.09.2014, 17:05 | xSam
Ty co ti přišly jsou teda rozhodně hezčí:-)
Takže bych neřešil.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.316 sekund.