Navštíveno 3383x

29.08.2014, 07:10 |
Veva | Upraveno: 2014-08-29 07:11:10
[ Link ] Nechápu, žijou tu, chtěj tu být, tak ať se řídí českými zvyky a pravidly...
Ostatní se také nemůžou líbat na veřejnosti v Arabských emirátech, jinde zase opalovat nahoře bez, atd, atd, atd...
Je to verbeš, všem bych to zakázal, chceš tu být? tak se podřiď...
A tenhle debil řekne, ať motorkáři nenosí černé helmy, i když jsou růžové, tak stejně není poznat, kdo to je, to mají být průhledné nebo si mám dávat na hlavu igelitovej pytlík nebo co jako??? Vždyť je to sakra pro bezpečnost, tak co to mele...
Za tím šátkem se přeci může skrývat kdokoliv, i celosvětově hledaný terorista, někde se něco stane, např. nějakej takovej zahalenec někoho srazí autem, bude fotka a jak ho můžeme identifikovat když ujede?? Bude si tu žít dál a beztrestně, majitel auta řekne, že tu byl jeho příbuzný přes třicáté koleno a že zrovna včera odletěl zpět, co to sakra je?!?!
Souhlasím se zákazem těchto hidžábů a burek, atd...
Je jich tu čím dál víc :-( za chvíli budeme menšina
Taky jsem se rano lehce vytocil...
je to hrozna verbez a jednou nas to tady vsechno semele...to je ten evropsky demokraticky system,kdy sem zveme uplne vsechno a dopadne to jednou spatne...doufam,ze to bude ale za hodne dlouho a uz se na to nebudu muset divat...
Přesně.
Když u nich budou mít helmy zakázané, tak holt zvážím, zda mi to nebezpečí za to stojí a rozhodnu se, zda tam jet. Zkrátka automaticky respektuji jejich pravidla.
Vypakovat je všechny, čim dřív, tim líp....
Jeden případ. V Rakousku jeden obyvatel, který tam bydlel xx let a jeho předci ještě déle. U jeho statku/domu mu vyrostla mešita. Každej den mu tam halekaji, tak si začal v tu dobu zpívat typicky rakouské písně a jódlovat, tak jak to tam je odnedávna. Čmoudi ho zažalovali a výsledek? musel se omluvit!!?? My jim budeme tak dlouho ustupovat, až nás pohltí a odnesou to naše děti.

29.08.2014, 08:51 |
Zdenek (A)
GRRRR....... Radeji nebudu nic moc psat, protoze bych si musel dat BAN na 1000 let :-( ........... Smejdi!

29.08.2014, 08:57 |
Shr3k

29.08.2014, 09:06 |
Veva ať si dělaj co chtěj, ať si podřezávaj hlavy, ať si nosí klidně skafandr, ať si ho honí navzájem do kříže, ať si válčí... ale ať se neserou sem a když už, tak ať se podřizujou a respektujou naši kulturu a za 14 zase zpět do pouště...
Mě to ráno tak nasralo, sorry že jsem sprostej, ale to jinak nejde...
tak dokonce 800e pokuta....
V tom clanku se mluvi o helmach s cernym hledi, ty uz zakazany jsou, ne?

29.08.2014, 09:50 |
Losky Mě to nepříjde, že je to nasranosti, bohužel je to spíše k pláči:(

29.08.2014, 11:30 |
Rudi Jak tu píše většina, přišli do ČR, tak ať se přizpůsoběj nebo táhnou odkud přišli, my je tady rozhodně nepotřebujeme, navíc ty pindy, kvůli kterejm to vzniklo, tak tady u nás ještě studovaly ZADARMO z našich daní!
Nejvíc mě fascinuje, že tady jsou u nás už dlouhý roky Vietnamci a opravdu si nepamatuju, že by někdy takhle šílenou kampaň vedli oni, naopak, když chtěli zůstat a uživit se, tak se přizpůsobili....
ad Vietnamci - protoze maji normalni viru, se kterou nikoho neotravujou
at si klidne nekdo doma uctiva treba pozlacenej ručník na p_del, dokud me k tomu nebude nutit taky nebo me jinak omezovat, nemam s tim problem...
kdyz nad tim tak premyslim, mozna me trochu omezujou i krestani v CR, kterych je minimum, protoze namisto prazdnych a nevyuzitych kostelu by mohla stat treba detska hriste nebo... nakupni centra (nove nabozenstvi v CR, analogie se msi v kostele v nedeli)
:-))

29.08.2014, 13:22 |
Losky Asi před třemi roky jsem viděl video, kde bylo, jak asi za 25 let Evropu ovládnou arabáči atd a že už dnes je pozdě to zastavit kvůli tomu, že Evropa vymírá a tihle se množí jak králící. Údajně v té době platilo, že snad v Anglii je více mešit jak křesťanských kostelů, v Německu mraky Turků, Francie plná černochů atd. Byli tam i nějaké výpočty kolik se narodí dětí, kolik umře lidí atd atd a prostě tmavší národy se množí 4x rychleji... Doufám, že tuhle éru už nezažiju a pokud ano, doufám, že sem nezatáhnou super zvyky si řezat hlavy a ruce, protože toho se upřímně opravdu bojím...
Losky - a ty si chces kupovat vzduchovku :-)

29.08.2014, 13:30 |
Losky Jestli někdy nastane ta děsivá situaci, asi si koupím minomet:))))))))))

29.08.2014, 13:38 |
zipp Naprosto soulhasím s většinou...nikdo tu o ně nestojí, když se jim tu nelíbí, ať táhnou zpátky, odkud vylezli.
Jsou tu jako hosti, tak by měli dodržovat naše zákony a zvyklosti, stejně jako my musíme dodržovat ty jejich, když jsme tam na návštěvě

29.08.2014, 13:38 |
zipp

29.08.2014, 15:14 |
OMEGA Nelibí se vám islamizace evropy? Tak aspoň podepište petici, aby ten šmejd nedosáhnul na svoje školy, nemohli posílat lidi na obracení věžnů...atd. FCB skupina islám v ČR nechceme.

29.08.2014, 16:21 |
AR tak on tady byl jeden pán co měl na čistou evropu návod, ale bohužel to přehnal do extrému
jako AR
a silnice mohli být hotové
No evropský, v Belgii, Francii jim to zakázali, ale u nás od 89 se furt kecá o právech, svobodě, demokracii, ale čeho je moc, toho je příliš.