Navštíveno 1735x

25.08.2014, 18:32 |
bafis Mam par fotek na kterych mi slunicko udelalo paseku. Slo by s tim neco udelat a byl by nekdo ochotnej, je jich asi 5 ?? Diky

Zkus tu hodit odkaz s originály a třeba se někomu povede ;)

25.08.2014, 18:52 |
bafis | Upraveno: 2014-08-25 18:59:08
OK, hodil jsem to na rajče, kdyby mel nekdo cas, byl bych povděčen :)
[ Link ]
Na Rajče ??? uf to ne, tam se to totálně degraduje, fotká má po uploadu jen pár kb
pošli dotyčnému normálně originály přes úschovnu třeba
Nebo tu složku zabal, hoď na ulož.to a dej sem odkaz. Ať to neposíláš každému zvlášť. Někdo to třeba zkusí (vč. mě :))

25.08.2014, 19:12 |
bafis
Nech to tam, je to efektní :-)
Stejně nechápu jak to vzniklo

25.08.2014, 21:50 |
bafis Radsi bych teda bez efektu....vzniklo to tak ze nebyla pouzita slunecni clona.

25.08.2014, 21:59 |
Kamil bafis - než se s tím pracně patlat a výsledek stejně nebude dokonalej, tak bych tam radši v PS dodělal lens flare a nechal to tak. Btw. ty si fotky průběžně nekontroluješ na displeji? Zvlášť aranžovaný, kdy na to máš relativně čas? Já teda vždycky. Sice na dipleji foťáku taky nevidíš všechno, ale tohle by se ti třeba nestalo (just sayin'...)

25.08.2014, 22:41 |
bafis Kamil : v prvni rade nejsem ani trochu v obraze co tyka upravy fotek takze nevim co je lens flare a ani neumim s PS, navic ja nestal za objektivem, ale pred nim...takze tohle jsou nase svatebni fotky - nepotrebuju aby to bylo dokonaly, mam v umyslu je nechat vytisknout v beznym formatu a udelat nejakou fotoknihu...tot vse, nepotrebuju zadnou profi dokonalou upravu, jen proste nejak smaznout ten bilej pruh :)
Tohle je odraz lomu světla dopadajícího pod ostrým úhlem na přední čočku, podle mě zrovna tady je to jak boží světlo u toho kostela, je to fakt zajímavý efekt, trochu povol ve fantazii :-)

26.08.2014, 08:24 |
bafis Jee diky moc Crimsone, ted je to supr.