Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > ot galaxy s3

o Navštíveno 1818x o
o 25.08.2014, 18:24 | DITR
zdravim mistni borce a poprosim o radu mam problem s s3jkou origo t-mobile posledni dobou se strasne rychle vybiji nevydrzi ani 6 hodin 3 hovory zaple data a zachvili umira kdyz ho pichnu na nabijecku tak se nabiji treba celou noc nekdy do plna nekdy ne :( dnes sem prisel z prace kolem 3 baterka 0% za 3 hodiny nabijeni je stav 8% a kdyz ted pisu tak to pada dolu a nechve se to nabit :( kdyz pripojim nabijecku od znameho ze sony erricsonu tak je to na 100% za necelou hodinu nevite nekdo co stim?? zaclo to delat tak pred mesicem jestli je problem v telefonu a nebo je baterka ko

o 25.08.2014, 18:29 | DITR
nabijecka je origo uz druha tak samo kabel
o 26.08.2014, 16:40 | StreetFighter
poslední měsíc zažívám naprosto stejný scénář, asi zkusím objednat novou baterku, přeci jen, má asi "dost". Myšlenka toho, chodit s prodlužovákem a být stále na nabíječce mě moc nebere :D
o 26.08.2014, 19:38 | sotek
Nedělá to spíš nějaká aplikace?
o 26.08.2014, 20:26 | CRK
může tam něco zůstávat a vybije to baterku... S3 nebyla moc odladěná...
o 26.08.2014, 20:42 | Alííí
Aplikace na pozadi muzes prece killnout. Videl bych to na baterku, pokud je nabijecka na jiny S3 ok.
o 26.08.2014, 20:47 | CRK
a některý se ti hned vrátěj... může to být to i to...
o 26.08.2014, 21:52 | MazliG
já na s3 ten samej problém, sice baterka "drží" mám ho od března, ALE nabíjel se mi např. 3 procenta za hodinu - nakonec po googlu jsem zjistil, že může být v řiti kabel - né nabíječka, ale jen ten USB drát, tak jem si vzal jinej a světe div se - ok - sice jsem tomu nechěl nějak uvěřit, ale ok - nabíjejda stejná a jede to asi měsíc v cajku ... divný
o 26.08.2014, 21:58 | CRK
špatný nabíjení: neorigo kabel nebo taky špatně zasunutej konektor do nabíječky
o 27.08.2014, 11:02 | HIGHTOWER
Pomůže vyndat sd kartu a přeinstalovat tel. Kartu už tam nedávat, max. novou. Odinstalace jakýkoliv aplikace je k ničemu, prošel jsem tím před 2 měsíci. Jo a kup si origo Samsung set baterie 3000 mAh s krytem a budeš vysmátý, za těch 600,- Kč to stojí, baterie vydrží opravdu dlouho, plná zátěž den, v klidu 2,5 dny
o 27.08.2014, 17:22 | DITR
nabijecku i kabel mam novy dela to porad dneska jsem si pujcil nabijecku z s4 activa nebo tak nejak je vetsi 2Amperova z 10% na 100% jsem mel nabito za 2.5 hodiny. baterku jsem obednal vcera neorigo 3200mAh pry netreba ten hruby kryt tak uvidime myslim ze to bude baterkou protoze vydrzi fakt jen 6 hodin maximalne
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3114 sekund.