Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: Garážové žlaby na odvod vody

o Navštíveno 1561x o
o 25.08.2014, 15:49 | C...arlos
Je tu mnoho zkušených lidí, proto se vás chci zeptat. Chtěl bych před zimou zabudovat v průjezdě odvodňovací žlaby,ale nemůžu najít vhodné řešení.

Jde mi o to, že obě naše auta parkujeme v průjezdě, což je vlastně "garáž" no a pokud jsou auta obalená sněhem nebo mokrá, tak tající voda z auta stéká na podlahu a poté do zdí, které jsou vlhké.

Mám to vymyšlené tak, že bych po obou stranách průjezdu zabudoval žlab, který by vodu odváděl pryč. Jedná se o cca 16 m. Průjezd je lehce do spádu.

Poradíte mi vhodné řešení.

Díky

o 25.08.2014, 15:53 | kasa.d
o 25.08.2014, 21:15 | Tea
ACO dělá v hobby plastový žlaby cca 200 Kč/m a betonitový cca 400 Kč/m, k tomu nějaký čela a sifony, odvodnit do kanalizace, není na tom nic složitýho, vše pojezdný.
o 26.08.2014, 07:27 | C...arlos
Díky kluci. Bude to u zdi, takže pojezdný být nemusí. Výhodou je nízký profil, budu řezat beton, tak aby to bylo co nejmělčí.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3384 sekund.