Navštíveno 3109x

24.08.2014, 21:41 |
kasko má někdo z Vás? Pokud ano, doporučte.
Chci něco nenápadného, ne moc velkého, a aby se to sprárovalo s S5.
Díky

24.08.2014, 22:45 |
vypuk xiaomi MiBand sice v prodeji není, ale stojí 30 doláčů :) Otázka ale, jestli uvolní tu svou aplikaci i do google obchodu nebo bude jenom na jejich rom :-/
škoda jen že není v prodeji :-D

25.08.2014, 20:31 |
Alííí Tak k S5 asi jedine Galaxy Gear Fit, ne? Naco k tomu parovat nejakej smejd, nebo jinou znacku????
Mam Gear2 uz od zacatku prodeje a spokojenost, sparovano s Note3. Padlo nemusim furt tahat z kapsy, baterka 3 dny, hracicka furt pri ruce.

26.08.2014, 07:49 |
vypuk /// MiŠeL /// -
[ Link ] Ok, když jinak nedáš, tak to upravím na "zatím není v prodeji" ;)
Sony Smartwatch 2 a uděláš nejlíp, vřele doporučuji
Kamoš má taky SW2 a pochvaluje si je, taky hodně o nich přemýšlím (obzvlášť když jsem nedávno vyměnil tel za SX Z1 :) ), jediné co mi všeobecně chybí u těchto zařízení je měření tepu na ruce (zbavit se hrudního pásu), to bych uvítal. Brzy ale mají vyjít zajímavé novinky( moto360, kulaté hodinky od LG a nástupce(či sportovní kolega) SW2 , tak jsem zvědav.

26.08.2014, 10:02 |
fredy Brzy taky maji vyjit iwatch od applu tak jsem taky zvedav 😉

26.08.2014, 10:21 |
Losky | Upraveno: 2014-08-26 10:27:51
zajímavé věcičky, Sony vypadá moc pěkně. Každopádně co jsem koukal na nějaké recenze, tak ještě se mají výrobci v čem zlepšit, nic extra ty hodinky nenabízejí. Čekal bych příjem hovoru, snímání tepu atd.
Losky: pomocí SW2 si hovor přijmeš, ale s hodinkami si nezavoláš, musíš mít HF :) Ale to snímání tepu by bylo fajn.
Jinak o iWatch se mluví víc jak dva roky a zatím prd. Ale zase na druhou stranu, pokud by se o nich nemluvilo, tak by je nezačal dělat asi i nikdo jiný z velkých hráčů(kromě Sony teda, ty už měly MN2) ;)

26.08.2014, 11:04 |
Losky Jo, tak je to zajímavá věc, ale myslím, že je to ještě v plenkách. Sice mi přijde sms, ale asi než bych ji nadatloval, tak radši vytáhnu telefon a o hovoru vlastně platí to samé, bohužel. Každopádně je to otázka času a ve finále pak mobily nebudeme ani používat

26.08.2014, 20:45 |
Alííí Losky: S Gear2 uskutecnis klidne i hovor, prijmuti nebo odmitnuti je samozrejmost, nepotrebujes zadny handsfree a da se nadiktovat i SMS. Jsou uz na to aplikace. Nebo prekladac textu jen prejizdenim nad papirem, atd.
To, ze neco z konkurence neumi prijmout hovor neznamena, ze to neumi zadnej produkt.
Jak pisu, sel bych cestou originalu a ne kompromisu. B-)

26.08.2014, 21:12 |
kasko tak já zvolil úplně něco jiného. Chtěl jsem něco nenápadného a malého.
Proto jsem zvolil tohle
[ Link ]
Zajímavý přírůstek ;) Akorát se obávám, že Samsung přestřelí cenu
[ Link ]
Tak to si piš, vidím to s jejich politikou zdražování na 10.000,- Navíc neznalost systému bude méně programátorů a proto i aplikací...
to kasko:
to mi přijde funkčností to samé jako FitBit Flex, který ale stojí skoro polovinu :-)
[ Link ]
Na IFA v Berlíně budou hodinkové žně :)
[ Link ]

28.08.2014, 11:45 |
Zdenek (A)
Designovy vitez je zatim jasne LG :-)

29.08.2014, 21:33 |
Beam
Tak jsem zkoukl novinky z veletrhu a ohledně hodinek a je to k pláči, co předvádí. Sony Smart Watch 3 - tvl, si dělají ( . )( . )???? Takový hnus a přitom SW2 tak super design, pro mě totální zklamání. Samsung Gears S - vypadají celkem dobře, i když tvar je moc daný, ale cena, 9.999,- Kč? Se pos... v kině? No a LG G Watch R, vypadají nejlépe, ale funkčně na kulatém menším displeji to nebude ono, bohužel. Takže zatím si to mohou všechno vetknout do pr.... a ZLATÉ SONY SMART WATCH 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a co rikate na Apple Watch?
vypadají dobře, co jsem viděl pár fotek, ale vypadat a být funkční jsou 2 různé věci... Cenovka bude raketa jako u iPhone, takže prostě jen pro trochu blázny, stejně jako Samsung Gear S...
2 HIGHTOWER: ad. "ale vypadat a být funkční jsou 2 různé věci" to si dúfam nemyslel na adresu Apple. Keď áno, idem sa zamyslieť nad svetom ako takým... :-D
Co se ti na tom nezdá? :-D LG G Watch T taky vypadají super, ale řekl bych, že budou prostě ztrácet ve funkčnosti...

09.09.2014, 22:48 |
Alííí Uz i Galaxy Gear S jsou megalomansky veliky a cpou do nich zbytecny funkce, pak nemuze byt cenovka ani jina nez 10k. :-/

09.09.2014, 22:57 |
Kamil U Apple Watch mi cena dost překvapila, čekal jsem dvojnásobek. O žádných hodinkách/náramku jsem dosud nepřemýšlel, ale dle toho, co Apple prezentoval, to mají opět fest vychytaný a líbí se mi moc.
2 HIGHTOWER: no trebárs to docela vtipné porovnávanie nedorobku od LG a AppleWatch, ktorý som teda v ruke nemal ale podľa prezentácie zase niečo, čo bude fungovať out-of-the-box bez bolestí ;-)