Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > 3.0 dci 170kw motor nissan

o Navštíveno 1879x o
o 24.08.2014, 11:23 | xenonman
netusite jak je na tom tenhle motor ze spolehlivosti?

jedna se o nissan pathfinder, japonci a jejich nafty jdou uplne mimo me diky, uvitam spise osobni zkusenosti ...

o 24.08.2014, 14:03 | Zdeny60
Tohle je asi Renault.(varianta z VelSatis).MOžná se pletu, takže se omluvám za možnou desinformaci.Jinak do M50d (Infinti) se dává taky Renault.Člověk, který to měl, než to rozbil, tak mi říkal, že to měl navíc ještě načipované na asi 200kW a motor byl OK.
o 24.08.2014, 19:25 | jp1
VelSatis má Isuzu, Nissan jestli se nepletu má opravdu motor Nissan. Od Isuzu ruce pryč, jinak nevím :-)
o 24.08.2014, 19:38 | walish
Motor bude v pohodě, co bude trpět je spojka a brzdy. A mám pocit, že stejně jako u Navary, se ložisko mění komplet s poloosou.
o 25.08.2014, 16:15 | CHUROS
nevim podle oznaceni to vypada jako motor co ma klasek v Espaci. A to je Isuzu a rika ze dobry, akorat ze se prehriva ta zadni cast hlavy a trpi to na tesneni. Myslim ze si tam dodelaval nejaky chlazeni dozadu
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.317 sekund.