Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > přední náprava passat cena/výkon

o Navštíveno 1808x o
o 23.08.2014, 09:16 | brzda
zdarec, máte někdo vyzkoušené nějakou slušnou značku předních ramen passat/a4. nevím jak budu mít auto dlouho, tak se mně nechce vrážet do echtovního LMI

o 23.08.2014, 09:28 | fredh
Zase, načti si vw club [ Link ]

Ale počítej s tím, že jeden ti řekne tohle a druhej zase tamto. Pak záleží jak a kdo ti to správně namontuje. Protože pokud ti to nějakje venca namontuje blbě a utáhne siláče v ramenou na svěšenejch kolech, tak se po spuštění auta na zem ty siláče překroutí a odchází daleko dřív do kytek. Takže je potřeba dodržet postup výměny. Na kvalitní nápravu si stejně připrav tak 8-9 tis. pokud nenatrefíš na nějakou akci, nebo nechtěný zboží. Někteří kluci na vw klubu umí docela dobrý ceny.
o 23.08.2014, 09:51 | Tomášek
Bejt tebou, tak jdu do napravy jak rika fredh, kolem 10tis.. Dal sem lmi od Seba z vw-clubu a najel sem na ni na a6 110tis km a porad byla v super kondici
o 23.08.2014, 22:00 | bartosek
Osobní zkušenost. Správnou montáž beru jako samozřejmost. Koupil jsem originál ramena za 9,5, po roce kaput, na zkoušku jsem koupil od číňana za 2,5 a drží již dva roky.
o 24.08.2014, 10:02 | fredh
Za 9.5 si nekoupil origo ramena. Koupil si origo kopii ramen akorat dobre zabalenou:) origo ramena jsou podstatne za vic.
o 25.08.2014, 11:44 | brzda
děkuji za rady, kupuji SWAG 8000 komplet kit
o 25.08.2014, 13:27 | fredh
Jen pozor na tu montaz.
o 25.08.2014, 14:23 | brzda
nejake tipy krom utahnuti sroubu pri aute spustenem na kolech?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3188 sekund.