Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > nexus 5- vymena skla

o Navštíveno 2238x o
o 20.08.2014, 20:41 | AllInOne
Neresil nekdo?
Spadl mi a....dotyk fakci ok. Resil to nekdo?

o 21.08.2014, 15:17 | capo
To tě asi nepotěším, ale právě jsem řešil to samé, a objednával jsem kopmlet display s krycím sklem a tím rámečkem kolem telefonu.

Je evidentní, že by šlo vyměnit jen to prdlý sklo, ale nenašel jsem v ČR nikoho kdo by to uměl. Takže je třeba sklo rovnou i s displayem, a když už jsme to sháněl, tak jsem vzal i s tím rámečkem, protože se mi to tam nechtělo lepit. Origo díl mě vyšel z německa asi na 3200,-. Taky jsem docela čuměl...
o 21.08.2014, 15:25 | AllInOne
A jak je pak tezka vymena?
Takze komplet s rameckem 3200?
Dik
o 21.08.2014, 22:23 | capo
Jo. Dá se sehnat levněji, ale v USA kde hrozí DPH, nebo se dá sehnat nějaká náhrada, což jsem nechtěl riskovat. Takže jsem vzal tohle [ Link ] z německa, objednáno v pondělí, dnes dovezlo PPL. Výměna je relativně jednoduchá, koukal jsem přitom na nějaký video na youtube, takže jsem přesně znal krok po kroku. Dalo by se sehnat sklo s displayem bez rámečku, což by vyšlo levněji, ale to se musí lepidlem pak lepit do stávajícího rámečku a navíc jsem to stejně nesehnal origo...
o 21.08.2014, 22:36 | Knightey-
Co tak koukam, tak okolo 1700,- LCD vcetne dotykace.
Je to cinskej telefon, takze to ze to nekdo koupi z Nemecka za 3200,- neznamena ze je to neco lepsiho. Beztak to je koupeny od cinana akorat s prirazkou ;)
o 22.08.2014, 15:46 | capo
Telefon je korejskej. Display je na tom telefonu to nejdůležitější a já nemám chuť testovat jak se to zrovna congovi povedlo, takže origo byla záruka kvality. Jestli se ti chce vlepovat sklo do toho rámečku, kup si ho bez něj a usetris, mě se tohle dělat nechtělo. A naposledy, nechtěl jsem čekat. V Číně máš buď free shipping na měsíc a nebo DHL na pár dní ale za $35. Takže takhle jsem uvažoval já, Vy si tam dejte třeba cernobilej ☺
o 23.08.2014, 22:55 | Knightey-
at korea nebo cina... to je temer stejny...
A i tak to je vsechno "made in china" :)
Jinak to neznamena ze to musi byt spatne, kdyz je to z ciny. Dokazou udelat dobre a kvalitni veci. Jen ne vsichni.
o 24.08.2014, 01:16 | vypuk
"American components, russian components, all made in TAIWAN!" :-D Youtube video:
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3462 sekund.