Navštíveno 2434x

20.08.2014, 17:41 |
AR Je tu poměrně dost lidí od jablek tak snad někdo poradí ;)
Má v dnešní době cenu kupovat ještě ajfouna 3gs? Koukal jsem že se dají poměrně snadno sehnat jako "recyklované" cenově okolo 2t.
Uvažuju totiž drahé polovičce pořídit founa, zatím je zvyklá z "klasiky" tlačítkového a k těm chytrým přičuchla jen když si pučovala můj na hraní ;) Takže není rozmlsána potřebami mít tam milion aplikací a pičovin ;) Takže ju bude stačit když to bude umět volat, smskovat, fajn by bylo aby to umělo fotit a appky typu fb či nějaká hra by taky nebylo od věci kdyby to umělo ;)
Droida ji nechci pořizovat, není až taková hračička aby tam něco instalovala, ladila atd. ;)
No a ještě mě napadá nějaká lowcost nokia s oknama, Lumia 520 atd.
Takže co vy na to?
To 3GS neni špatný, pokud si chce osahat iphone, tak bych do toho šel. Nebo si trochu připlatit a koupit 4ku, má mnohem jemnejší display - retinu, což je sakra hodně znát :-)
já sem si kupoval 3GS taky jako první smart a byl sem nadšenej. Taky nejsem žádnej ladič jenom telefon, sms, fotky občas a hlavně GPS a vystačil sem si s tim asi 2 roky. Ale co mě drásalo nervy bylo iTunes.
Pak sem si koupiil po něm android a pořád nejsem nějakej ladič. Ale vyhovuje mi víc jak jabko.
Kadel

20.08.2014, 19:24 |
TROY jo jako entry level to není špatnej telefon - kolega v práci ho má a na sms net a volání je spokojenej, horší je už pak podpora aplikací :(

20.08.2014, 20:08 |
AR no právě ta podpora mě děsí, přeci jen je to už docela historicky foun :(
abys mohl rict ze to chces mit v pohode delasi 2roky tak si kup minimalne iP5 a vys

20.08.2014, 21:21 |
jodua Muzu doporučit tu Nokii, porad ma plnou podporu od Microsoftu a bezi opravdu nadherne a svizne. Chce si to ale vyzkoušet. Doma jsem ji taky pilovicce vnutil a dneska je max spokojena

20.08.2014, 22:28 |
AR tvl nesu blázen abych dal za krabičku na volání 15t ;)
no asi to tak dopadne že volba padne na nočku, přeci jen je o něco novější ;)

21.08.2014, 10:06 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2014-08-21 10:07:34
Na vstup do světa bez tlačítek,pokud drahá polovička není zmlsaná,jak říkáš bych asi pořídil Nokii..např. Lumia 520..bohatě jí to bude stačit.Byl jsem vždycky taknějak spíš proti NOKII,byla mi prostě nesympatická..a říkal si hmmm kdyby se něco stalo a nutně bych potřeboval novej telefon a nebyly by prašule,tak asi s androidem - (jsem Jablečnej už potřetí..a nutno říct,že poměrně dost spokojenej),ale teď jsem si to měl možnost osahat a velice příjemně mi to překvapilo jak i levný telefony jsou s Win svižný,neseká se to a běhá to jak má.Aplikací zatím extra moc není(nebo jako jsou spíš takový ty základní,co lidi nejvíc používaj,ty tam rozhodně najdeš..jako FB,Whatsapp,Viber,něco na úpravu fotek a "pár" her..atd.,což si myslím bohatě stačí a přítelka/žena určitě bude spokojená,hlavně telefon bude novej+záruka(kdyby něco).Jinak pokud by to mělo být Jabko,tak 4/4S by určitě posloužila taky slušně a bez problémů.
Vím,že je to klasický promovideo výrobce,ale něco na tom je... :-) zkrátka v tomhle případě platí,že to není jenom klasická snůška reklamních keců "náš výrobek je nejlepší"..což ostatně tvrdí velkohubě kdekdo.530 je nicméně proti 520 trochu okleštěná,ale jelikož je to prostě novější model,tak jí vychvalujou (hlavně)i z tohohle důvodu.
[ Link ] Každopádně ještě lepší podání barev displeje(o chlup menší..tuším 3,8",což mimochodem spoustě holek vyhovuje)+foťák s bleskem má Nokia Lumia 620 (která už se bohužel nevyrábí-je to zhruba rok starej model,ale furt se dá ještě sehnat)

21.08.2014, 12:27 |
AR No nakonec to asi bude nějaká entry lumia. jabko by bylo asi fajn ale 4-5 je zbytečně drahá hračka.

21.08.2014, 15:01 |
fredy Sel bych do iphone 4. Jednak 3gs bude dost pomale s malou podporou app a zaroven si ji muzes nachystat na novejsi a rychlejsi tel se stejnym prostredim. Ale pokud tedy nokia, tak tam nemam co poradit :)

21.08.2014, 17:59 |
AR jak jsem psal, ajfoun od 4ky je zbytečně drahý luxus proto se tedy více kloním asi k nokii.