Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Přechod k jiné bance?

o Navštíveno 4017x o
o 15.08.2014, 09:55 | Veider
Tak u koho kdo jste? Po dnešním článku [ Link ] vážně uvažuju, že se pustím do toho, co jsem tak dlouho odkládal....
Využívám internetové bankovnictví, pravidelné platby, občas platba kartou v zahraničí...

o 15.08.2014, 10:05 | Kamil
Mám nich účet kvůli hypotéce, ale je to v balíčku, takže mi tohle zdražení netrápí. Nemít hypo, tak tam samozřejmě účet nemám, když je spousta daleko lepších možností - AirBank, mBank, Zuno...
o 15.08.2014, 10:26 | Bart 007
od ČS jsem přešel k airbank a spokojenost...
a dokonce vše okolo zařídí [ Link ]
o 15.08.2014, 10:31 | CRK
Veider: to už se ví dávno a nechápu, co tam ještě děláš... Vlastně jo, ty si to nechal na YINDY :)
o 15.08.2014, 10:37 | LionVTS
Sel jsem kvůli tomu před mesicem k Ge Money a jsem spokojeny. Sporka zadny urok, platba za kazdou blbost, když jsem jim oznamil ze odchazim tak najednou to všechno slo, vedeni uctu zdarma atd., ale dekuji nechci, měli se starat dřív, kazdopadne pokud nechces odchazet tak staci zajit na pobočku pohrozit odchodem a budou se dit věci :-)
o 15.08.2014, 10:39 | Veider
CRK: Přeeeesně :-P Bohyně zapracovala. Už jsem si několikrát říkal že se do toho pustím, ale ten čas mi chyběl....No ťeď už se do toho vážně pustím...
o 15.08.2014, 11:08 | hawai
Už před hodně dlouhou dobou jsem od spořky přešel k mBank, pak se mi tam přestalo líbit a před necelým rokem jsem z mBank přešel k AirBank a nemam na co si stěžovat.
o 15.08.2014, 13:04 | Ravo
momentálně řeším útěk od RB (od dob eBanky se toho taky hooooodně změnilo a už jsem řekl dost). Air a Fio mi zatím vychází nejlíp na to co potřebuju
o 15.08.2014, 13:15 | HIGHTOWER
Uvažuješ? By mě zajímalo, co by se muselo vážně stát, abys neuvažoval, ale prostě šel... A to co nejrychleji... 11,3 mld. jen za poplatky, to je prostě mazec no, a pak že jsou blbý jen důchodci, které oberou na předváděčkách nebo podvedou s trikem vrácení přeplatku... ČS to (vychcanost a hloupost) umí využít u celé populace :-D

Já mám mBank a AirBank a plná spokojenost ;-) Projdi si tu X příspěvků, na toto téma se tu psalo hodně a už i dlouho, tak min. 6 let...

LionVTS: jj, nechte se ukecat, že na 2 nebo kolik let bez poplatků :-D A GE Money Bank, no to nevím, zda je to o tolik lepší, co tak slyším
o 15.08.2014, 13:25 | Veider
HIGH.: Jo moje blbost, stale jsem to odkládal, prostě se obtížně hledá čas na to si sednout a projít si nabídky a podmínky....Zatím se mi to rýsuje na AirBank..
o 15.08.2014, 15:06 | LionVTS
HIGH: No ja mel podminku bezplatne vedeni uctu, pobočka v miste bydliste a dostatek bankomatu + nejaky urok na uctech. GE to splnila, při mesicnim prijmu 7tis mam vse zdarma, na beznem uctu je 2% na 50tis a na sporicim je 0,8% a bonus za platbu kartou. Nic lepšího jsem nenasel a pokud najdu tak není problém prejit zase dal. Ta mobilita je krasna věc.

Jo a CS ti da bezplatne vedeni uctu zdarma na 3 roky pod podmínkou minimálního poctu transakci za mesic. Nechapu, clovek jim da kupu penez k dispozici a ještě je jim to malo, zadne uroky nic, jen poplatky. Taky me trvalo chvilku se rozhodnout, ale zatím nelituju. Uz jen ten pristup u přepážky je 100 a 1 ! Jen me otravuje, ze me furt nabízí půjčky, když zadne nechcu, ale to je asi všude...
o 15.08.2014, 18:11 | HIGHTOWER
Mobilita je krásná věc, ale nejsem jejím zastánce do tolika, že co půlrok přeběhnu jinam pro 0,1% lepšího úroku :-D

Já osobně pobočku nepotřebuji a teď s mSpořením mám spořící účet úročený 3% do 300.000,- a jsem v pohodě :-) Samo, třeba za 2 roky to změní, jako u AirBank úrok 2,5% který je nyní 1,1%, ale co, nepoběžím hnedka jinam pro 1,5%, když stejně všichni postupně snižují... bonusové různé sazby úročení má kde kdo za nějaké podmínky ;-)
o 15.08.2014, 18:16 | Horal-11
mám u CS uver bez prokazani prijmu, rad bych vedel jak mi s tim Airbank poradi pokud bych k nim presel:/
o 15.08.2014, 18:25 | walish
Co vím, tak nejen AB umí převést i půjčky k sobě ;)
o 15.08.2014, 18:42 | HIGHTOWER
buď ti to povolí a nebo ne... [ Link ]
o 15.08.2014, 22:59 | Crimson
Prdím na to, Spořka je jistota,
nastav si veškeré platby za účet z iBodu a máš účet defakto gratis
o 15.08.2014, 23:05 | TROY
Já mám stále u ČS studentský účet tak čekám kdy přijde řada na mě :( a už taky pokoukávám po airbank nicméně občas potřebuju mít pobočku po ruce kvuli vložení peněz na účet a nově jezdit 35km se mi nechce :(.
o 16.08.2014, 07:57 | brzda
co říkáte na ING?
o 16.08.2014, 10:44 | Paik
Nedávno jsem šel od spořky k Equa a velká spokojenost... Jinak je to jak říká LionVTS, šel jsem na přepážku, že chci rušit a hned byla nabídka účtu na rok zdarma :)
o 16.08.2014, 11:02 | Downland
Taky jak jsem prechazel od CS rekl jsem u airbank at mi to sami u CS sami zrusi ze se o to nechci starat oni ze jo ze mam cekat telefon od CS. Do tydne mi volaji z CS ze mi nabidnou taky ucet zdarma a ze maji lepsi internetove b. atd. rikam proc to neslo driv a musel jsem si najit nekoho jineho kdo se o me postara. Najednou z ni byla arogantni pica jako ze sem si mel zavolat a zeptat se co pro me muzou udelat tak ji povidam ja ? Vy si me mate drzet ted je pozde uz o vas nemam zajem. A ona no ze to teda nechame ten ucet ze ho nemusim pouzivat a ani rusit a ja ji rikam nechci zruste to ja se nevratim atd. no pak jsme se chytli po telefonu ze stat vedle me a ze se zensky nemlati ale tyhle krave z cs bych z fleku jednu plesk. Jako tvl ja se mam starat o to co oni mi nabidnou ? Ja jsem zakaznik me si maji drzet mel jsem u nich slusnej ranec a oni takhle. Jo a jeste musim pochvalit plzenskou pobocku Airbank prijemna slecna sedne si svama k Pc a v klidu za par minut hotove :) I cislo jsem si na ni vzal ale to uz je jinej pribeh :)
o 16.08.2014, 11:52 | CRK | Upraveno: 2014-08-16 11:54:41
Ge Money - to jsou jen o něco menší šmejdi, až doplatim půjčku, tak konec... Krom mnoha jiného si to u mne podělali pokutou 700,- za pozdní úhradu. Protože používám účet u Fio, nemam v Ge Money většinou nic a dam tam peníze jen na splátku. Stejne tak i před 3 měsícema. Dam tam prachy asi o dva dny pozdějš a hned telefonát, co si to dovoluju, takhle pozdě a málo. Tak sem ji rek, že snad 2 dny nejsou snad tak nic hroznyho a kolik chybi (chybělo kvůli nějakými naskocení za vedení a nevím co jeste). Řekla mi ze přesně neví, kolik to ještě udělá apod. To už sem byl hodně nasranej a poslal sem radši 2X tolik než sem si myslel. Za 2-3 dny další telefonát a ze jsem něco překročil a ze se peníze nejdřív započítávají tam a na úvěr potom, takže pokuta 700,- a ze jsem se ještě tímhle dostal do mínusu a za každej den ještě pokuta 300,- počínaje dneškem a jediněj způsob, jak se tomu vyhnout je, ještě dneska na pobočce zaplatit na přepážce. Jenže sem mel kšeft a za chvíli zavíráli. Je sice pravda, že to je ve smlouvě, ale kvůli cca 5 dnům takovýho vyvádění a takovejch pokut, to není úplně normální... A o kolik peněz šlo? Splátka je 5.500,- a chybělo celých 240,- korun...
o 16.08.2014, 18:37 | Collin
Kdybych chtěl změnu a jít např k Airbank tak stačí zajít k nim a pořeší to? Nebo musím do své banky?
o 16.08.2014, 18:40 | Collin
Tak stačí zajít k AB..
o 16.08.2014, 19:01 | mr.brain
GE Money, žádný problém, neplatím nic :) Co se týče přechodu jinam - zařídí to všechno (vč. přesunu příkazů atd.) daná instituce sama :) Jen je třeba nebejt línej.
o 16.08.2014, 21:39 | Lubak
Nikdo tady nezmiňuje UnicreditBank a jejich Ukonto někdo zkušenost?
Jde mi o možnost vybírat v kterémkoliv bankomatu,inter.bankovnictví a občasný výběr peněz na pobočce (nechci vyšší denní limit než 20 tis. kč) občas potřebuju vybrat víc
o 18.08.2014, 13:03 | LionVTS
Nejvic me sere, ze si v internetovem bankovnictvi nemuzu poslat libovolnou castku. Mam milion, chci si prevest milion. U CS jedine přes prikaz na pobočce jinak 200tis max na netu ( to me bylo receno ) u GE muzu zmenit limit na kolik chci, ale zase jen na pobočce, nechapu, přitom zabezpeceni jak svina, furt nejake kody na telefon.
o 18.08.2014, 13:31 | Sau
LionVTS : Třeba u mBank si možeš převádět z účtu na účet, nebo aj limity na kartách nastavovat v internetovém bankovnictví, klidně půl miliardy, pokud ju máš :)
o 18.08.2014, 15:16 | SilverGhost
Přesně tak, už mBank nemám problém s převody na 1 mil. Kč. Jen u Airbank to musím posílat na vícekrát.
Jinak taky sháním pro rodiče jinou banku, ČS je zlo. A když vidím ty poplatky, divím se, že je tam tolik lidí.
o 18.08.2014, 15:55 | cendler
co říkáte na Mbanku, podle serveru bankovnipoplatky, vychází taky celkem hodně dobře, taky to musím změnit, u CS jsem cca 10let, prostředky, tam jsou pořád cca 300t, mám to připravený na splacení hypotéky( taky u CS )
o 18.08.2014, 19:10 | SilverGhost
U Mbanky jsem jednou zaplatil poplatek za výběr z bankomatu (čtvrtý v měsíci), jinak vůbec nic. Takže rozhodně ano. A na firemním účtu je to hodně podobné.
o 19.08.2014, 10:54 | CHUROS
Hmm, koukam ze to resime.

Taky uz me sere RB a asi to vyhralo ukonto od Unicreditu. nema ho nekdo? Me od nich navic vyjde i refinancovani hypoteky.

Kdyz jsem si delal rocni statistiku poplatku na mem ekontu, tak jsem zjistil ze nejvic zaplatim za platebni kartu a vybery v bankomatech. A vsechny ostatni banky at uz airBank nebo Fio by byly za rok ve finale drazsi nez to co mam ted.
o 19.08.2014, 11:03 | Beda
Equa je taky slusna
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3375 sekund.