Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > jaky strop na RD?

o Navštíveno 2666x o
o 12.08.2014, 20:33 | thepyroman
resim jakej nechat strop priklanim se stropnim panelum, mate nekdo doporuceni na urcitou firmu co se tim zabyva? diky

o 12.08.2014, 22:01 | Freerider
Stropsystem.cz - mam, a maximalni spokojenost.

Prijeli, zamerili, pobavili se se mnou, poradili. Vyrobili, privezli, za 80 minut polozili na barak a hotovo.
Cena podle me super.
Vlastnosti - neduni to o nic vic nez miako a podobne. Je to mene pracne, stalo to min.
Negativa - blbe se do toho cokoliv vrta, zase - na svetlo potrebujes ctyri diry - da se prezit Kabely mam tazrny vnitrkem - dutinou.

Musi se to pred nahozenim napenetrovat nejakym mustkem - daval jsem Betonkontakt of Baumitu - kyblik myslim 1300 korun.

U me dobry :-)
o 12.08.2014, 22:05 | thepyroman
pod panely si musel delat venec? respektive cca 5cm vrstvu betonu na srovnani? po polozeni panelu klasickej venec a zaliti panelu? nemas fotky z pokladani? pripadne na co te cca vysel metr? diky..
o 12.08.2014, 22:09 | Freerider
Jj, 5cm vrstva betonu. jako prizdivku jsem daval vencovky s vatou. Pak se zalily spary. Primo na ty panely jsme postavili pulstok a venec je az na pulstoku. Zkusim najit fotky
o 12.08.2014, 22:27 | Freerider
hodim Ti radsi link .-)

[ Link ]
o 12.08.2014, 22:29 | Freerider
Ještě lepší link :-D

[ Link ]
o 12.08.2014, 22:35 | thepyroman
pekne, muzu vedet co te to stalo ten strop? diky..
o 12.08.2014, 22:43 | Freerider
97900 s DPH.

Je toho 139 m2, tj. 704 kč/m2.

Plus tedy nějaký beton do spár a věneček.
Nevím, kolik to stojí nyní, ale mne to vyšlo o nějakých 30 tisíc levněji než lití stropu na Miako vložky.

Výborná věc je, že se na to dá normálně položit podlaha - je to úplně hladký.
Spáry jsem přebrousil, postavil na to příčky horního patra, celý to vyčistil a položil podlahy :-)
o 12.08.2014, 22:56 | oranger
To je parádní cena, já mám právě v projektu keramický stropy a zdá se mi to zbytečně pracný a drahý. Tohle je rychlý a je to hned pochozí a můžeš hned stavět dál.

Ještě se zeptám, jak je to třeba s dírou na komín? mě vychází přímo do rohu místnosti, poradí si s tím?

S těma podlahama, na to si daval rovnou polystyren?
o 13.08.2014, 00:12 | Freerider
Ja mel dokonce zmeny v projektu. A diru zamerili a vyrizli uplne presne.
Podlahu - dal jsem mirelon a krytinu - jen jsem to prebrousil. Nemam v patre podlahovku.
Avsak soused ma podlahovy topeni i v patre a daval polys rovnou na ty panely.
o 13.08.2014, 00:27 | Freerider
Fungovali tak, ze jsem jim poslal projektovou dokumentaci. Udelali rozpocet. Spocitali nosnost pricek a dali doporuceni. Rozkreslili ulozeni panelu a jakmile bylo vyzdeno aspon do metru, prijeli na mistni setreni. Zamerili to napresno,udelali novej nakres a hodili final cenu. Objednalo se to,vyroba byla cca dva tydny.
Pak prijeli s jerabem a naskladali to na barak. Chteli akorat dva lidi a pytel cementu na dorovnani.
Doprava a jerab byl v cene - docela dulezita vec - to by taky stalo nejakou korunu.
Pro me tedy vyhoda obrovska byla, ze tu panelarnu mam 20 km od baraku.
Je to ve Vrdech u Caslavi a my bydlime na Seci :-)
o 14.08.2014, 11:10 | jp1
já mám tyto: [ Link ]
přijely až na stavbu včetně jeřábu, tenkrát levněji než kdokoliv tady (teď nevím :-) , zespodu se jen spárují a malují, nic jiného, nandali na věnec, znivelovali, 3 hodiny komplet hotovo........
o 14.08.2014, 13:15 | Dudelina
Stropsystem je gut.
Vyhodou je rychlost, okamžitá únosnost.
Nevýhodou jsou pak nějaké dodatečné úpravy instalací, stropních přívodů, prostupů apod...takže to chce mít dobře promyšlený :)
o 14.08.2014, 19:40 | jp1
Dal jsme projekt, kde byly prostupy na schody, vzduchotechniku, vodu, elektriku a vše potřebné, oni navrhli řešení a doteď jsem spokojený :-) a není i problém udělat zespod lustr atd...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3291 sekund.