Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kamery do baráku

o Navštíveno 3381x o
o 07.08.2014, 22:54 | hawai
Poradíte někdo, jestli existuje nějaké levné, a přesto funkčí řešení kamer do domu. Měl bych představu cca 5 kamer rozmístěných po domě a garážích, abych se mohl dálkově přes internet na kamery připojit a podívat se co se doma děje, a aby to umělo nahrávat záznam např. za posledních 24 hod. buď s úložištěm někde online, nebo aby to mělo třeba něco jako hdd nebo kartu jako je v autokamerách, kde se záznam automaticky přemazává novým.
Kamarád mi totiž nedávno povídal, že zas nějakej jeho jinej kamarád si něco podobnýho pořídil a prej to zas nestálo tak moc, prej snad do 5tis. tak mě zajímá jestli to je reálný nebo ne.

o 07.08.2014, 23:13 | P.E.T.R
Myslíš 5t za jednu kameru nebo za všechny? Kolem 5t/ks začínají použitelné kamery. Nahrávat buď na NVR s diskem nebo na paměťové karty, ale to musí podporovat kamera. V každém případě za 5 kamer + nějaké záznamové zařízení to nebude zrovna málo peněz.
Pokud to chceš nahrávat, tak si dej pozor, co vše bude kamera zabírat.
o 08.08.2014, 08:52 | johanik
Docela v pohodě se to dá řešit přes ebay IP kamerama, já to teď takto řešil u sebe a docela spokojenost. Kamera v HD cca do 1500,- Kč za kus, k tomu pak NVR ktere ma bud 4 a nebo 8 pozic na nahrávání - necelý 1000,- a k tomu pak externí disk. V pohodě jde vše sledovat přes telefon, případně přímo na tom NVR, které se dá propojit s TV, nebo externí monitor.

jinak funguju zatím na dvou kamerách cca 3 měsíce a naprosto v pohodě, navíc i kamery viz link má dobrý noční přísvit, mám ji v garáži a funguje perfektně...

odkaz na kameru - [ Link ]
odkaz na NVR - [ Link ]
o 08.08.2014, 12:17 | HIGHTOWER
jak píše jednak P.E.T.R a druhak johanik, do 5 se nevejdeš s tím co chceš ani náhodou, leda podrukou bo si to seženeš v noci :-D

Realně od 10 do 15 už ano, pak samo i více... Záleží taky, zda kabelové nebo bezdrátové, takže + kabeláž a drobnosti a ono to naskáče, případně ty pamětové karty nebo HDD. Net připojení doma musíš mít pevnou IP adresu přidělenou, aby ses na to zvenku dostal - přes mobil. Pokud máš nějaký prostor, který by vykrývalo více kamer, 2-3, tak bych dal jednu otočnou a ušetříš, ale ani tak do 5 tis asi ne...
o 08.08.2014, 12:36 | hawai
Dík za info. No podle toho co sem dal johanik by se to asi dalo zvládnout a i bych se měl v pohodě vejít do tý ceny. nebo se pletu a je v tom nějaký háček? vim že to asi nebude žádnej top, ale fungovat by to mohlo, ne?
o 08.08.2014, 12:41 | johanik
U toho co jsem sem dal ja neni ani potreba mit pevnou IP a světe div se, vše funguje i zvenčí. Je fakt, že třeba přes browser od jinud se tomu moc nechce, ale aplikace pro Iphone, případně droida funguje dokonale. Neni to sice TOP, ale funguje to fakt dobře
o 08.08.2014, 13:01 | HIGHTOWER
5x 1.500, NVR 1.000, HDD 1.000, kabely a montážní materiál 500?, to mi 5.000 nedává ani náhodou...
o 08.08.2014, 14:02 | johanik
No cenově do 5000 včetně všech kamer a všeho fakt těžko :)
o 08.08.2014, 14:45 | hawai
teď něco dělám a nemám moc čas to studovat, ale jen v rychlosti jsem našel tohle: [ Link ] a [ Link ]
na první pohled mi to přejde vesměs to samý, ne?
o 08.08.2014, 15:05 | tappaja
To cos nasel je analog, maly rozliseni a mam dojem, ze stejne budes muset dokoupit HDD...
Vyhozeny penize.
o 08.08.2014, 17:16 | Duri
Dneska mi dorazila tato a jsem překvapenej v dobrým slova smyslu...10dní od objednání...a vše OK...až je to nějaké podezřelé :D

[ Link ]
o 08.08.2014, 20:55 | H03
Duri, dá se ta tvá kamera připevnit i na strop nebo jenom na zeď? Něco takového sháním. Díky.
o 08.08.2014, 21:12 | Duri
H03: zitra mrknu ale myslim si ze jen na zed
o 08.08.2014, 22:04 | Rajdlos
Mame na firme DVR pro 8 kamer. Kamery maji nejaky chipset od Sony. Rozluseni 700TVL. Infra, motion capture, vzdaleny pristup, pristup pres android s iphone atd. Vyslo to na cca 8t.Kc. Funguji jiz dva roky.Vse lowend made in china.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3169 sekund.