Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > D: Laguna III vymena narazniku za FL?

o Navštíveno 2695x o
o 06.08.2014, 21:53 | tj
Asi je to utopie.. ale co kdyby. Nevite jestli je mozne prehodit pouze naraznik na Lagune III za FL verzi... nebo je potreba prekopat svetla, pricku..atd... popravde si nedokazu predstavit kde se dobrat rozumne odpovedi a tuhle lagunu jsem jeste rozdelanou nemel, takze to nema jak zjistit na aute...

konkretne tuhle verzi.

foto k příspěvku  od tj

o 06.08.2014, 21:54 | tj
ne tohle...

foto k příspěvku  od tj

o 07.08.2014, 08:24 | tommas
už jsem to kdysi taky študoval a světla jsou podle mě stejný
Mě to teda po faceliftu připadá ošklivější. Dodělal bych do stávajícího jenom tou chromovanou lištu ;-)
o 07.08.2014, 09:46 | Pavel 528
no vylozene z ho.na do sr.cek...oboji hnus,ale ten stribrnej predek je rozhodne hezci.....
o 07.08.2014, 10:19 | tj
Tommas:
No mam nastudovany Megane RS 225 / F1 a R26 .. tam je to vice mene o vymene narazniku + svetel protoze cast narazniku se zacvakne do 2 drzaku na svetla, pak bok do nytovaneho drzaku na blatniku a 2 sroubovy spoje s blatnikem a podbehem.. nic zasadniho. Tak nejak cekam podobnou vec i tady, ale jisty si tim nejsem a nemam to kde tak detailne prohlednout...

pavel 528:
NJN neni to BMW :-) ale zase me to prijde vcelku povedene a originalni... alespon se to s nicim nesplete :-D
o 07.08.2014, 10:33 | riviera.kidd
stribrnej je hezci
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3151 sekund.