Navštíveno 1959x

Zdarec, ted resim trvaly nasledky autonehody, kterou jsem mel cca 1,5 roku z5.
Oc jde. Polal jsem vyplneny papir a oni se ted ozvali stim ze mam navstivit jejich posudkovyho lekare(s tim jsem pocital) ale ze bude 150 km ode me to sem necekal. tak se chci zepat zda na to maj narok takhle daleko, To mi nerikejte ze je jich jen par po republice. Muzu se nejak branit?? s tim ze chci nekoho bliz. Diky.
PS: rikam si ze to snad delaji schvalne, aby clovek tak daleko nejel:-)

04.08.2014, 19:07 |
Tas | Upraveno: 2014-08-04 19:07:52
Ahoj. Chtít to mohou. Pokud se nepletu - měli by Ti ale proplatit náklady na cestu za tím posudkovým lékařem.
Každopádně to chce se obrátit na likvidátora pojistné události a probrat to s ním.
Pokud to řešíš s Allianz, ozvi se mi na mail tasslehoffe(uzenac)gmail.com s číslem pojistné události a koukneme se na to.
Tas
mam Felexi, jj urcite se likvidatora zitra optam.
no ty naklady na cestu se optam, to by bylo dobry,kdybyb jej proplaceli.
Me jde o to kdyby si vymysleli treba Brno, Jihlava, ja jsem ze zdaru nad sazavou, ale mam jet za doktorem do Bruntalu,coz mi prijde divny i nas Zdar je vetsi:-)

05.08.2014, 07:30 |
AR no zrovna včera nebo kdy sem viděl nějakou reportáž kde se i bavili o posudkových...a opravdu jich je v republice jen hrstka.
Tak hlavně pozor na zubaté žáby :-)

05.08.2014, 20:54 |
Pluto Ha, koukám, že mě čeká to samé... Mám taky Flexi a mám posudkovýho taky nějakýho Edu z Bruntálu... Docela prdel - mám to 325km. Jsem zvědavej, jak to dopadne...
Pluto :-)
tak jsem mu dnes volal a ze on ze cestuje Brno, Olomouc a tak. Ze Bruntal ma jen korespondencni adresu
Tak se se domluvili na Brno:-)coz je prima. Po telefonu se zdal byt ok:-)