Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: tlakove gumove hadice misto silikonovych

o Navštíveno 1566x o
o 31.07.2014, 09:57 | Meda
Poradi nekdo kde sehnat misto silikonovych hadic gumove o prumeru cca 8-11cm? Nemam to jeste presne zmerene, ale vzhledem k tomu, ze jde o 3 spoje relativne kratkych casti, tak mi stale slezaji pasky z tech lesklych silikonu a tlakove pasky tam pouzit nemuzu, protoze se nevejdou :/

o 31.07.2014, 11:11 | CervinVega
a ty trubky maji zapertlovane/bombirovane hrany?
[ Link ]
o 31.07.2014, 11:14 | Rajdlos
Meda: co to zkusit odmastit pod sponou? Ono by se to mělo tedy dělat přesně naopak při montáži spíše spony naolejovat kvůli zařezávání spony do hadice, ale u takhle malého průměru to bude jedno.
o 31.07.2014, 11:19 | semysak
nastrikat lakem na vlasy ty trubky pak na ne dat ty silikonove hadice
o 31.07.2014, 11:24 | rover (WoodTech)
Já se zeptám které s těch hadic z gumexu presně použít ?
o 31.07.2014, 13:04 | Meda
Ja bych je nejradeji stejne vymenil, protoze je nekdo nastrihal podle me trochu blbe, takze bych to rad predelal a pri te prilezitosti rovnou vzal jine, ale na ty v Gumexu jsem koukal a pokud se nepletu, jsou jen do 80 stupnu? Nevim kolik toho vydrzi pres to sve rozmezi, ale pres leto mi to ukazuje teplotu nasavaneho vzduchu skoro 70 stupnu, takze veskere ty hlinikove a zelezne soucasti budou mit vice :/
o 31.07.2014, 20:00 | Jozzo
[ Link ]

ty prostřední dvě kategorie asi myslel ...ale nevím jistě
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.328 sekund.