Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dohoda o provedení práce - rada.

o Navštíveno 1613x o
o 31.07.2014, 07:19 | Komba
Ahoj,poraďte mi prosím co mám udělat,když mám dohodu o pracovní smlouvě u zamastnavatele,ale už u něj bohudík nepracuju,ale už se mi sním nechce absolutně mluvit,psát mu,něco řešit natož vůbec vyslovovat jeho jméno.Je to vážně neochotný člověk neschopný něco vyřešit.
Je nějaká možnost,že smlouva po určité době neplatí nebo fakt musíme sepsat,že jsem to ukončil?Děkuji moc za rady :)

o 31.07.2014, 07:30 | mr.brain | Upraveno: 2014-07-31 07:30:46
V dohodě o provedení práce je smluvený rozsah práce - hodiny (pokud ne, tak je to tuším 300 hod./rok podle zákoníku práce) a od kdy a do kdy platí. Pokud chceš skončit dřív, musíte spolu smlouvu ukončit (jedině, že bys měl už to, co je ve smlouvě napsané hotové...).
o 31.07.2014, 09:40 | Komba
nemam danou dobu ukončení.Je nějaká možnost,že po nějaké době smlouva vyprší?
stím člověkem právě něco řešit je strašný.A když by mi jí nechtěl popřípadě ukončit,můžu na něj nějak?
o 31.07.2014, 10:55 | EFCA
Pokud nemáš v DPP uvedenou dobu ukončení, tak je zřejmě neplatná...? Protože dle zákona:
V dohodě o provedení práce musí být uvedena doba, na kterou se tato dohoda uzavírá.
o 31.07.2014, 12:01 | Komba
no to bys se mi i hodilo:) věděl by někdo o tom víc.Mám tam jen uvedeno 300h za nějakou částku.
o 31.07.2014, 19:27 | mr.brain
No smlouva je neplatná od začátku když tam není do kdy to máš vykonat.
o 31.07.2014, 19:54 | Komba
Takže pokud tam mam jen začátek v březnu tohoto roku a nic víc,tak ho můžu tak akorát vyfakovat a nemůže mi do budoucna nic?

Je tam jen nějaká fráze s 300hodinama,ale už nevim která a zrovna papíry u sebe nemam,tak to nemůžu přesně formulovat.ale i tak by se jednalo o neplatnou smlouvu?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3302 sekund.