Navštíveno 1613x

Zdravím. Spadl mi system tak jsem se rozhodl že přeinstaluji win. Dal jsem se do toho a při prvotní konfiguraci jakože formátovaní nebo vytvoření nového oddílu mi to háže chybu.Vytvoření nového oddílu se nezdařilo. Chyba 0x80070017. zkoušel jsem strýčka google i půjčené winy od kolegu ale pořád to samé. Nevíte co s tím. Děkuji
hmm, myslim ze tusis proc ti spadl system. Pravdepodobne v prdeli HDD. Zkus tam vrazit jinej, instalovat na nej a pak nechat zkontrolovat ten prvni nejakym toolem
JJ zkusím ho zítra vrazit do jiného stolního pc a uvidím. Už jsem kontaktoval podporu wd. Platí mi ještě záruka. Bohužel už nemám doklad a obchod je v Ostravě tak uvidím.
A nebo tak
Doporucuju HD Sentinel Pro. POužívám ho leta
Zkus udělat z linuxu (případně z live Win) udělat kontrolu NTFS včetně opravy vadných sektorů a mělo by to fungovat. Podobný potíže jsem řešil právě minulý týden a tohle fungovalo.
Případně stačí připojit přes externí rámeček a nemusíš řešit live cd.

29.07.2014, 09:52 |
maresk | Upraveno: 2014-07-29 09:53:33
ještě si na jiným stroji stáhni Windows 7 USB DVD Download tool, vem USB flashku min. 4GB a vyrob si instalační flashku ze které to zkus nainstalovat, vyloučíš tím špatné čtení DVD mechaniky :)