Navštíveno 1878x

Nedoporučí někdo nějaké rozumné a levné parkování na 8dní u letiště Havla s odvozem a privozem?
pokud si objednáš parkování 1 den předem online na stránkách letiště, tak je 50% sleva přímo v budově u terminálů. Já tam vždy nechávám auto na 5-6 dní a vychází to vcelku rozumně s tou slevou
[ Link ]
Go parking. Jsem parkoval te´d v červnu, dovoz, odvoz zdarma, až k autu, a hlavně na čas!Parking je slušně značený na sekce, příjezd přes závoru s ostrahou.

25.07.2014, 08:42 |
ivls Jj, go parking, taky mam dobrou zkušenost

25.07.2014, 08:57 |
zipp naši teď letěli na týden z prahy a zaparkovali v sídlišti hned vedle letiště (jihovýchodně), pak se jen svezli jednu zastávku busem. Zdarma a bez komplikací
jeste jsem nasel parkovaniuletiste.eu za hodne slusnou cenu. Snad budou ok. Na sidlisti bych auto nenechal, ale je to dobry typ pro ty komu to nevadi a maji auto za par kacek.

25.07.2014, 12:45 |
wrkos jj byl jsem v červnu na 11 dní a využil jsem služeb parkovaniuletiste.eu. Cena výborná, dovoz odvoz bez problémů, s autem se nic nestalo, takže za mě můžu jen doporučit.

25.07.2014, 14:35 |
Rudi taky jsme využívali go parking, asi 3x a vždy bez problémů, často to dávaj aj k zájezdům zadáčo
Striedam podľa dlžky pobytu do preč Go Parking a priamo na terminály to strážené.