Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > České Budějovice, hospody, restaurace

o Navštíveno 3631x o
o 19.07.2014, 11:57 | AllInOne
Budějovičáci a města znalí, doporučte mi zde nějaké dobré hospody, kde dobře vaří za slušný love,kdese dá večer pořádně posedět u škopku nebo kam se jít večer pobavut s partou kamošů?

o 19.07.2014, 12:02 | AllInOne
A kdyby nějaká slušná vývařovna v Třeboni.....:-)
o 19.07.2014, 12:41 | Luke_288
V treboni zkuste Šupinu a Šupinku
o 19.07.2014, 21:07 | AllInOne
Díky Luke, to vypadá v pohodě pro labužníky ryb.
Nemusí to být nic echt, i zatuchlá dobrá paluša se bere:-))
o 19.07.2014, 21:27 | Darker
V Treboni treba Kopretina [ Link ]
V Budejkach muzu doporucit treba vybornej burger v Hadogu [ Link ] jako rozumnej podnik v centru treba Pavlac [ Link ] a jakoukoliv jinou hospodu, v centru jich sou mraky :-) a kdo nebyl nikdy v Masnej kramech, jako by nikdy nenavstivil tohle mesto :-) jak pravil klasik: v ceskych budejovicich by chtel zit kazdy :-D
o 19.07.2014, 21:34 | AllInOne
Darker.

Super,diky. Masne kramy jsem min rok minul, mam to i na fotce:-)

Jen se jeste zeptam. Min. rok jsme tam pri mapovani mesta (bylo to nekde ve stredu) nasli takovou jidelnu, vsecko za par kc. Slo se tam po schodech nahoru, dole byli asi nejaky potraviny.
Netusi nekdo?:-) chcem se tam zase zastavit letos:-)

Diky
o 20.07.2014, 01:07 | Spooky1
ze by u Karla IV? Ale netusim zda to je ono...
o 20.07.2014, 08:21 | AllInOne
Taky vůbec netuším. Bylo to nahoře celkem malý, tak trocha i na stojáka:-)
o 20.07.2014, 08:40 | Luke_288
Spis bych rekl bejvalej maxi rak nebo jak se to jmenovalo
o 20.07.2014, 08:57 | M.a.R.i
Spooky: U Karla IV neni zrovna levna vyvarovna :).

Nejlepsi steaky za par KC jsou u podkovy na Rudolfovsky. Sice hospoda mate, je to takova pivnice. Ale steaky prvotrodni. Steakovy tyden maji jenom jeden v mesici a myslim po vyplate. Ale asi steaky maji i ve staly nabidce, ale netusim za kolik.
Obedovy menu tam jsou taky gut, jinak na obed treba taky za Litvinovicema do Mlynsky krcmy. Maji toho hodne na vyber za par KC.
o 20.07.2014, 18:56 | Zdeny60
Jak jsem jmenuje ta hospoda, co dělaly kdysi stejky, výjezd směr Krumlau, u Mercedesu, Když jis ho sežral za 20minut (1,0 kgh), byl zdarma a navíc jsi dostal zápis do knihy borců:-) Tam vařili velmi dobře, ale držší to bylo. Za to tam nebyli v té době žádní opruzi. Rok 2008 jsem tam byl naposledy.Nevím, jestli to ještě funguje. Rozežranost národa je veliká, taky možná už přišli na buben, rozdávat stejky z argentinskýho bejka grátis:-)))
o 20.07.2014, 18:56 | Zdeny60
Jinka v Krumlově "U báby". Supr.
o 20.07.2014, 20:25 | mr.brain
Zdeny60: U Vrtule... Planá u ČB, hlavní vjezd na letiště. Teď se to jmenuje Olympie [ Link ] Nevím, neznám, nikdy jsem tam nebyl, pochybní majitelé...

Co se města týče - Olivier [ Link ] vaří dobře, trochu "dražší", výborné steaky (znám chovatele, prvotřídní kvalita jak zvířat, tak masa)

Hotel Budweis (nekuřácká) [ Link ]

Rád chodím i do restaurace Metropol, znám majitele, příjemná obsluha, fajn ceny, chutné pokrmy :) [ Link ]

Metropol i Budweis jsou prakticky na okraji historickýho centra(tak do 3 min. pěšky od náměstí), Olivier u výstaviště, tak 15 minut pěšky.
o 20.07.2014, 20:34 | Dexter
Neni to spíš Pegast u toho Mercedesu?
o 20.07.2014, 20:52 | mr.brain
Jo, je... Já myslel u Krále - Štecherův mlýn, ale tam už Mercedes nemá :)
o 21.07.2014, 09:26 | H.E.R.O.
sice kus od ČB,ale dobrá domácí kuchyně a pěkné prostředí i pro rodiny: Borovanský mlýn.
Jinak v centru ČB: Hotel Zvon (náměstí), u 3 sedláků (kus od náměstí vedle masných krámů), na pizzu pizzeria Citro (u viaduktu u nádraží), Olivier (na okraji palačáku-kus od centra) a francouzská restaurace vedle sport centra pouzar na Vltavě,
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3455 sekund.