Navštíveno 1553x

da se nejak na nerootnutym zarizeni udela synchro aplikacnich dat na jiny zarizeni? kdyz mi z neznamych duvodu prestalo fungovat helium :-( jde mi samozrejme u ulozeny pozice ze hry ktera se nikam sama nezalohuje a nesynchronizuje... uz to dva dny hledam a nemuzu se zbavit dojmu ze bez root nic krome helia neexistuje, ale nechce se mi tomu verit ze by fakt nejaky zpusob nebyl... jestli to nejde tak mi to prijde jako pomerne velikej nedostatek tyhle platformy...
Já se obávám, že bez rootu si žádný důkladný backup neuděláš, nebo alespoň uživatelských dat ne... Nicméně uložený pozice budou někde normálně na kartě, to si můžeš zkopírovat, ne? Já si takhle třeba zazálohoval konverzace ve WhatsApp, protože reinstalací bych je samozřejmě ztratil.
takze myslis ze zkopirovat aplikaci na kartu v nastaveni a spravce aplikaci, a prendat pametovku do druhyho zarizeni, kde tim padem musim mit hru uz nainstalovanou, by melo zabrat? akorad ze teda budu potrebovat dve pametovky, na jednu si ulozim realny pozice z prvniho zarizeni a na tu druhou budu muset presunou tu aplikaci ze zarizeni druheho, aby hra vedela, ze ma mit data na sd karte a nehledala je v telefonu?