nemám v autě parkovací asistent, usb přípojku na rádio a přenosná navigace už by chtěla placenou aktualizaci, tak jsem si říkal, že bych to elegantně pořešil něčím takovým
[ Link ] jak u těchto rádií fungují navigace? Známý mně tvrdil, že je pak nutné dokupovat ještě licenci a mapy... Je to pravda? Nebo jsou výrobci/prodejci, kteří nabízejí rádia s funkčním softem i mapami, někteří třeba jen soft bez map a jiní ani soft ani mapy? Když je v popisu, že rádio podporuje igo, tomtoma, route, dyna atd. znamená to, že si v menu jen vyberu typ, který mi uživatelsky sedí a musím si pro ten konkrétní soft pořídit mapy? Jak je to dnes, v době bezplatných doživotních aktualizací u přenosek, s aktualizacemi u těchto rádií? Jaký systém / software je nejlepší nebo nejpodporovanější? Uvítám všechny rady co kdo napíše, zkoušel jsem něco hledat, ale to je běh na dlouhou trať, spousta diskuzí starých, člověk čte hodinu článek a nedozví se, co potřebuje. Psal jsem i přímo prodejci dotazy na konkrétní typ a přišla mně jediná odpověď s odkazem na jiné rádio a dovětkem, že tohle rádio je pro škodu lepší :-D Jestli jsou tu i prodejci, uvítám i nabídky na nějaká rádia s nějakým širším popisem, než bývá běžně na netu. Klidně do mailu. Měl bych zájem o typ. který bude designově sedět do interiéru O II, takže nějaký "originál". Ještě jednou díky za osvětlení a za rady všem