Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > navigace v rádiu - info

o Navštíveno 1638x o
o 17.07.2014, 11:25 | nickname
nemám v autě parkovací asistent, usb přípojku na rádio a přenosná navigace už by chtěla placenou aktualizaci, tak jsem si říkal, že bych to elegantně pořešil něčím takovým [ Link ] jak u těchto rádií fungují navigace? Známý mně tvrdil, že je pak nutné dokupovat ještě licenci a mapy... Je to pravda? Nebo jsou výrobci/prodejci, kteří nabízejí rádia s funkčním softem i mapami, někteří třeba jen soft bez map a jiní ani soft ani mapy? Když je v popisu, že rádio podporuje igo, tomtoma, route, dyna atd. znamená to, že si v menu jen vyberu typ, který mi uživatelsky sedí a musím si pro ten konkrétní soft pořídit mapy? Jak je to dnes, v době bezplatných doživotních aktualizací u přenosek, s aktualizacemi u těchto rádií? Jaký systém / software je nejlepší nebo nejpodporovanější? Uvítám všechny rady co kdo napíše, zkoušel jsem něco hledat, ale to je běh na dlouhou trať, spousta diskuzí starých, člověk čte hodinu článek a nedozví se, co potřebuje. Psal jsem i přímo prodejci dotazy na konkrétní typ a přišla mně jediná odpověď s odkazem na jiné rádio a dovětkem, že tohle rádio je pro škodu lepší :-D Jestli jsou tu i prodejci, uvítám i nabídky na nějaká rádia s nějakým širším popisem, než bývá běžně na netu. Klidně do mailu. Měl bych zájem o typ. který bude designově sedět do interiéru O II, takže nějaký "originál". Ještě jednou díky za osvětlení a za rady všem

o 17.07.2014, 14:37 | Harryp
Vypadá to zajímavě. jen by mě chyběla funkce TMC a nepíšou tam, jestli rádio umí využívat (např. zobrazuje data na displayi mezi budíky) , případně jestli když v autě mám originál rádio s navigací - využije originálních antén a nebo si rozumí s originálním tažným a couvacími senzory...
o 17.07.2014, 16:38 | nickname
právě proto se ptám, protože popisy na netu jsou na prd. U jednoho je uvedené, že podporuje senzory od určitého r.v. ale není ani zmínka o mapových podkladech. U druhého je to popsané opačně, u třetího není ani jedno a jsou tam zase informace, které nejsou u prvních... Dohledat něco podle výrobce nejde, protože to beztak bude čína nebo tam výrobce / značku a název nenapíšou, aby člověk nevěděl co je to za typ a nemohl třeba dohledat lepší cenu na jiném webu... Je to oprc, proto se ptám tady
o 17.07.2014, 16:44 | Luke_288
Neporadim s navigaci, ale poradim ti s nakupem tohodle pristroje si dokup pojisteni na odcizeni pokud jeste nemas.
Jinak tyhle radia jsem videl prodavat i primo ve skodovce, konkretne v Opatovi. Predpokladam, ze kdyz si kupuju neco co ma navigovat, tak to bude fungovat bez dalsiho dokupovani nejakyho softu.
o 17.07.2014, 16:45 | AR
luke_288: on ten navi soft je většinou zadáčo, to za co se platí jsou mapové podklady.
o 17.07.2014, 17:19 | Luke_288
To vim, ale ty snad uz v tom zarizeni budou prece taky
o 17.07.2014, 17:48 | AR
tak aktuální mapy asi jo, pak záleží jak to je nastaveno jestli je třeba dělat updaty za prachy či zadačo.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3339 sekund.