Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dotaz (od známeho) Pathfinder

o Navštíveno 1359x o
o 17.07.2014, 10:39 | Bucci
Známej chce Pathfindera (2006/2007) 2,5D 4x4, Automat, na co si dát pozor, čemu se vyvarovat, co zkontrolovat?

o 17.07.2014, 11:43 | camron
Když jsem nedávno sháněl nějaké SUV, tak jsem měl v hledáčku právě i Pathfindera. Co mě ale odradilo byl interiér ala Renault/Dacia. Otřesná palubka, příšerné sedačky postrádající jakékoliv vedení, řadička...přístrojovka...ač z venku velmi pěkné auto (možná bych se i přenesl přes absenci xenonů), tak s interiérem bych se nesmířil nikdy. Na AT jsem snad nic špatného nečetl a motor by též měl být relativně v pohodě.
o 17.07.2014, 11:55 | walish
motor supr, držák, ale spojka a brzdy se mění dost často. A mám pocit, že zadní ložisko pouze komplet s poloosou. Jestli je 4x4 stejné jako v Navaře, tak haldex a dost na prd
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3398 sekund.