Navštíveno 1680x

13.07.2014, 22:36 |
kucik Chlapi mám následující problém. Potřebuji, aby bílé diody smd svítily přes červené plexi oranžově. Chci nalepit na ty diody průhlednou folii, co se dává na světla, ale nevím jakou barvu. Hrál si někdo s barevným světelným spektrem? Díky
Zluta a cervena, 50%-50% da oranzovou, ale nevim, jak se to zachova, kdyz budes zkouset prosvitit cervenej filtr zlutou diodou..
Zítra ti to vyzkouším a nafotím, dneska nebudu mít čas, mam tady jak žlutou tak i bílou ledku a fólie na světla - červenou, růžovou, žlutou, oranžovou, tak si vyber kombinace :-)

14.07.2014, 07:52 |
Thullo | Upraveno: 2014-07-14 07:53:40
Je to sice něco trošku jiného, ale mám na zadní blinkry v červených US lampách oranžovou SMD POWER LED diodu (od Johanika) a svítí to krásně oranžově. Nikdy nebyl problém ani na STK ;o)
Je to ta v pravo
[ Link ]

14.07.2014, 10:21 |
kucik Já budu mít led kroužky s smd diodama, takže normální paticovou žárovku použít nemůžu. Ty kroužky lze sehnat jen v bílé, modré a červené. Myslím si, že když vemu bílé a přelepím to žlutou folií, tak by to mohlo fungovat, ale lepší by bylo to vidět.
Squere: nemohl bys mi pak za nějaké všimné poslat kousek, co se vejde do obálky, jestli nějaká z těch folií bude fungovat?-nebo jestli náhodou nepojedeš na relax do Pardubic.

14.07.2014, 10:37 |
kucik Potřebuju si nastříhat 144 čtverečků o a=5mm, takže jestli dobře počítám i s rezervou by stačilo 40cm2 (10cm x 4cm)
Písni mi do mailu kolik čeho chceš a adresu, pošliu ti to v obálce :-)