Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zákaz zastavení

o Navštíveno 2878x o
o 11.07.2014, 09:04 | hanx
Vrtá mi hlavou moje (asi) nedokonalá znalost pravidel, tak prosím o vysvětlení. Zastavil jsem jako vždy když jsem si šel ráno pro snídani, MP mi chtěli nasadit botičku.

Ulice Dlouhá - začíná kruhovým objezdem, končí na náměstí. Až do odbočky na jih do Mostecké je to jednosměrka. V celé ulici není ani jedna značka zákazu zastavení, stání ani nic podobného. V té jednosměrné části je po levé straně placené parkoviště. Ze strany od náměstí také není ani jedna značka. Silnice je opravdu dost široká a přehledná, ale musím uznat, že auta musí objíždět. Neměl jsem zapnutá výstražná světla, byl jsem zpátky když MP teprve botičku vyndavali z auta.

odkaz na mapy zde: [ Link ]

fotka ze street view: [ Link ]

o 11.07.2014, 09:19 | LordPeytl
Zona placeneho statni a zakazu zastaveni. Pri vyjezdu z kruhace je znacka: [ Link ]
o 11.07.2014, 09:27 | Lufas

foto k příspěvku  od Lufas

o 11.07.2014, 09:42 | flicek
No ja tam vidim teda normálně zákaz zastavení v cele zóně :)
o 11.07.2014, 10:21 | hanx
Věděl jsem že jsem něco přehlídnul :-) proto jsem nad tím tak dumal...

Mmátlo mě hlavně to, že tam pořád vidím zastavovat kompletně všude a pořád.

o 11.07.2014, 14:36 | Ravo
Já spíš nechápu, že MP hned tahají botičku (resp. chápu, je to hodně dobrý bussiness pro spřátelené sundavače botek). Na pokutu stačí lístek + následné předvolání majitele (objektivní odpovědnost). Ale evidentně se chce něco nakapsovat na sundání botky.

Už by s těmi MP a lidmi z MeU kteří to mají na starosti měl někdo zatočit... vzpomeňte si na to až půjdete ke komunálním volbám
o 11.07.2014, 14:40 | HIGHTOWER
Bohužel, od doby, kdy se MP daly pravomoce k řešení přestupků v dopravě, je to na nic. MP by prostě měla dělat veřejný pořádek, bezpečnost, prevenci...
o 12.07.2014, 00:25 | Fox_cali
listek za oknem je pokuta pro nezkusene ;)
o 12.07.2014, 09:46 | tesil
Muzes ostatni poucit, jak se v dnesni dobe vyhnout predvolani k podani vysvetleni?
o 12.07.2014, 13:34 | Fox_cali
muzu ;) kdyz uz ten dopis prijde, coz je tak v 10%, tak prijde jako obyc, zadny cerveny pruh, proste ti ho hodi do schranky bez jakehokoliv overeni o obdrzeni, takze stejny system jako listek za oknem ;) takze si ho prectu a hodim do kose
o 12.07.2014, 15:28 | tesil
No a pak uz prijde s pruhem a vymerena pokuta s vyzvou k zaplaceni, takze opravdu rada zkuseneho.
Pokud ne, tak je to akorat bordel tam, kde bydlis.
o 12.07.2014, 17:04 | Collin
A nebo pokud ne,tak to teprve dorazí..
o 12.07.2014, 17:16 | pbjun
Co se týká MP na místě tak jsem zaplatil jen jednou a to mi dali za kilo, jinak lístečky řeším telefonátem na daný okrsek s tím že jsem tam byl na servise a zda se mám dostavit nebo to stačí po telefonu, jelikož jezdím servis tak mám papírky dost často, ale dostavit sem se musel cca 4x z toho byly 3 domluvy a jedna pokuta za kilo... Není důvod to házet do koše a čekat na exekutora...
o 13.07.2014, 00:53 | Fox_cali
to jsou rady zase, nemuze ti prijit pokuta bez dukazu proboha, to o cem pises ty tak je v pripade, ze te vyfoti nekde na krizovatce at uz za rychlost nebo cervenou. pokud dostanes listek za okno tak ti nemuze nikdy prijit vyzva k zaplaceni :D
bydlim v ostrave a zkusenosti s timhle mam az az ;) a btw. od prvniho dopisu s vyzvou o vysvetleni to je uz par let
o 13.07.2014, 11:14 | Collin
Oni si to fotí ne!? Já našel lístek za oknem. Neřešil sem došel sem zaplatit.. Paní na pohodu ukázala,že auto mělo kola na trávě a bylo to za 200,- Hotovo maličkost..
o 13.07.2014, 11:29 | pbjun
Ano fotí to. A jelikož je promlčecí lhůta prodloužena na 5 nebo 10 let tak může přijít nepříjemné překvapení třeba za několik let :D
o 13.07.2014, 12:43 | Fox_cali
borci jsem rad ;) kazdy to nemuze takhle obchcavat, to by pak prisla rychle zmena, jen mejte na pameti, ze co nedostanete oficialni cestou se zdokumentovanym prevzetim plus cervene pruhy, ktere po uplynuti doby zustanou na poste jako prevzete(pokud neprijdete do silene dlouhe doby s vysvetlenim o nemoznosti prevzeti) tak jako byste nedostali. takhle totiz funguje nas pravni stat ;)
o 13.07.2014, 13:24 | tesil | Upraveno: 2014-07-13 13:28:33
Hele, ja to resil taky tak a pred rokem mi dosel prave dopis s pruhem a bylo to za prestupek z roku 2010. A svete div se, i fotku mi pak ukazali. Ted tam vzdycky zajdu, kdyz jedu kolem a je to za 200 a nemusim nic resit
A neboj, pokud se ti to tam takhle hromadi a ty na to seres, nemysli si, ze by se na to vysrali. A nebo jak jsem psal vyse, maji tam v tom akorat bordel .
o 13.07.2014, 13:39 | Fox_cali
no az mi prijde s necim takovym cerveny pruh tak to sem rad napisu ;) ale dam malicek u nohy na to ze neprijde ;)
o 13.07.2014, 23:27 | kozlustechnykus
Mate nekdo na Foxe adresu? Ze bysme nabarvili obalku a poslali mu to? :-D
o 14.07.2014, 21:17 | Fox_cali
haha :D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.324 sekund.