Navštíveno 2529x

Čau,hledáme v Blansku lidi k obsluze stroje na výrobu bublinkové folie.kdyby měl někdo zájem pište do mailu.

10.07.2014, 18:47 |
gizmi Hodne stesti, protoze u nas nahanime do noveho provozu do Stribra vselijake pozice a lidi proste nechteji makat ani za slusnych podminek :( A to by je zadarmo privezl a odvezl firemni bus.
Je to i pro starší ženský?:-)

10.07.2014, 18:58 |
CRK AllInOne: proč by nebylo? Nehledá přece nikoho do bordelu...
Kdyby byla možnost brigády a bylo to na dostupným místě (z Brna), tak bych to bral ale předpokládám, že jde o HPP, takže nic...
CRK, nebuď na mě drzej :-)
Pro ženský to určitě není. Brigáda taky ne, nemáme vůbec lidi.Požadavky sou jen fyzická zdatnost a myšlení.Přece jen se ta mašina musí pochopit.
Chtělo by to více info o pozici,podmínky,odměny atd..

10.07.2014, 21:59 |
CRK Collin: co tak čekáš za to, že budeš čumět na mašinu, jak z ní leze vzduch balenej v igelitu? :)
Hlavně od tý mašiny jde šílený vedro a hluk
Psal sem vcera mejl o info, tahacky@seznam.cz
Vedro tam je, v létě extrem a vzimě zase pohoda.dělají se 4 Dny 12tky směny, ranní a noční. Peníze cca 17000 hrubýho plus stravenky. www.ikafol.cz
Tak za mensi peniz jsem delal primo serizovace vstrikolisu bylo jich na hale 35 a jen 4 serizovaci i se mnou a taky 12ky 3dny a 3 dny volno. Horko jako svine meneni forem natapeni atd. silena prasarna, vsude zasrany hadice zpuchreli porad to nekdo prehazoval a nic nesedelo. Tohle uz nikdy delat nebudu a rozhodne ne za ty penize to radsi chcipnu lital jsem tam jak hovado pro nic a uplne nejvic me sralo ze sem se musel idiotovi bejvalemu spoluzakovi kterej mi mistroval s nizsim vzdelanim klanet a libat prdel. Vubec nelituju ze jsem dal vypoved :/ No rozcilil jsem se tak radsi koncim sry ale ja musel doted mam tik v oku z toho mista :/ To mi bylo milejsi hned po skole za 13 cisteho stipat dratky v kabelarne a to jsem si tenkrat rikal co za debilni misto sem sehnal :)

12.07.2014, 18:40 |
DaveX No my sháníme konstruktéra s minimálně 2-letou praxí v navrhování jednoúčelových strojů, nebo v jiné automatizace a je to bída. Kdyby někdo o někom šikovném věděl z okolí Českého Těšína, tak můžete dát vědět :)
DaveX: Náhodou někoho pro styk se zahraničím apod. nehledáte? viz:
[ Link ] Případně nevíš o něčem?
DaveX: možná bych věděl, ale chtělo by to upřesnit, jestli to je mech. konstrukce, elektrikář, programátor PLC apod. A taky jaké penízky ;-)