Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Ach ty naše cesty

o Navštíveno 2328x o
o 08.07.2014, 07:58 | Milhauzz
Parkuju, najíždím ke krajnici a bác. Co je, říkám si, šak nejsu slepej. Trubka zasraná. Jak někdo mohl tohle zkolaudovat? Zase má člověk pocit, že se vše jen odflákne pomocí levné pracovní síly a na úřadech je banda přiteplenejch úředníčků co dávaj za úplatky razítka jak na běžícím páse, jen proto, že se to po nich chce.

Tak sem si poznadával, sem celkem rád že nemám ALU. Revillo se mě na Smraďavce ptal, proč mám plechy, nu ... zaprvé teda nehrajou, zadruhé protože toto :)

foto k příspěvku  od Milhauzz

o 08.07.2014, 07:59 | Milhauzz

foto k příspěvku  od Milhauzz

o 08.07.2014, 08:03 | swep
to je ještě v pohodě, já dopadl takhle

foto k příspěvku  od swep

o 08.07.2014, 08:22 | Ravo
a to buď rád, že už je ta trubka pěkně "ohlazená" a že sis o ni neotevřel pneu. Takhle pěkně zboku proseknutý kord = nová pneu (a to ščipne).
o 08.07.2014, 09:05 | Milhauzz
Taky sem rád, že se z trubky nestal otvírák.
o 08.07.2014, 10:45 | Dexter
Když vidim stav chodníku, tak od kolaudace už to nějaký pátek bude :) a pochybuju, že ta trubka byla takto v plánu, to si jí tam prostě někdo "vysekal/vysekal" do chodníku.
o 09.07.2014, 20:21 | Phitypaldy
Asi nejezdis na Mutenice co?? Kdyz te prekvapi takovahle trubicka :-D :-D
o 10.07.2014, 23:08 | jura.j
to: phity... jak to tam vypadá?
sem tama nejél aspoň deset roků,a už tenkrát to byl zážitek :o)
o 11.07.2014, 15:27 | Phitypaldy
Na vaginu :-D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3881 sekund.