Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Vyzná se tu někdo v motorech opel 1.6 16v x16xel ?

o Navštíveno 2985x o
o 07.07.2014, 16:47 | fredh | Upraveno: 2014-07-07 16:48:07
čau, orientuje se někdo v tomhle motoru. Jedem pro jinej motor a na netu koukám, že sou asi 2 typy motorů 1.6 16V ikdyž se uváděj jako x16xel oba.

Jeden má sací parohy s 4 kanálama a další je jen filtr napojenej na klapku. Liší se to ještě v něčem?

foto k příspěvku  od fredh

o 07.07.2014, 16:48 | fredh
druhý

foto k příspěvku  od fredh

o 07.07.2014, 18:42 | Komba
ten první je o něco málo spolehlivější a líp přístupný EGR.Jinak je to pořád krám:)
o 07.07.2014, 20:00 | Jirka156
Já měl kdysi Astru G Caravan s X16XEL a to je ten první z Tvých fotek. I když jsem byl upozorněn, že dost tenhle motor žere olej, zase až tak oproti jiným autům nebrala. Ale od začátku co jsem jí měl mi blbnul studený volnoběh. Ten druhý motor bych řekl, že byl ve faceliftu a byl to Z16XEP, ale možná kecám. Mrkni do tabulky a nebo kontaktuj Romana Křapu z Brna [ Link ]

foto k příspěvku  od Jirka156

o 07.07.2014, 22:47 | tappaja
Ten prvni jsem mel a byl to ocistec. Nicmene kamos moje auto strasne moc chtel, vymenil RJ a pak si jen prej liboval. Ja vymenil co se dalo, ale RJ ne :)
o 08.07.2014, 11:52 | fredh
Diky za rady, nakonec v ni byl ten druhej kterej potrebujeme. Takze dobry. Kdyby nekdo chtel nejaky dily krome motoru, tak piste nebo volejte. Necham to za lidovy ceny.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.31 sekund.