Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > microsim

o Navštíveno 1643x o
o 05.07.2014, 11:14 | hanx
Ahoj, dělali jste si někdo doma svépomocí z normální simky microsimku? Nějako jsem dneska zjistil, že je svátek a ve všech mobilních shopech mají zavřeno :o)

P.S.: nemám tiskárnu abych si mohl vytisknout template

o 05.07.2014, 11:42 | madmaik
Ja kdyz si z pulnocbiho prodeje prinesl iphone 5 tak jsem to nevydrzel vzal jsem nuzky na nehty a simku si proste vystrihl a sla.druhej den sem si dosel do shopu
o 05.07.2014, 11:44 | hanx
Tu simkuu mi kdyžtak vymění na počkání i když mám číslo pod firmou a ta původní bude zničená?
o 05.07.2014, 12:07 | hanx
Tak v pohodě, jsem to šmiknul a dobrý, všechno funguje. Ani jsem si to nemusel tisknout, prostě jsem si zobrazil to PDFko na monitor ve 100% velikosti, simku přiložil a označil místa střihu, pak jen jemně doladil, když nešla strčit do slotu. Takže kdyby náhodou někdo řešil stejný případ, tady máte template - nemusíte ho ani tisknout [ Link ]
o 05.07.2014, 12:43 | madmaik
kdyz to mas na firmu a nejsi kontaktni osoba tak asi nevymeni, u o2 mi kontaktni osoba z firmy musela zavolat primo na pobocku kam ja jsem chtel jit aby mi ji vydali,u vodafone kdyz jsem mel jedno cislo na mamy firmu jim stacila obcanka moje kterou si opsali.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.311 sekund.