Tak je asi vyreseno...
prisel jsem k autu (stale sem nabijel baterku), modelarsky merak ukazoval asi 0,68A a na tomhle stale 0
Odpojil sem nabijecku, vzal H4 zarovku, ze to prubnu a nic a najednou koukam, ze modelarska nabijecka nabijecka nic neukazuje, tahle na nabijecce ukazovala asi 10V (to je normalni bez zateze).
Tak sme to vypl, zapl a modelarska OK a najednou kaoukam, ze ta na nabijecce nic neukazuje - proste jak bez stavy. Tak sem to zapl/vypl, bla bla a uz to zase slo (jen volty). No pichl jsem kabely na baterku v aute, zapnu a najednou to ukazovalo i Ampery, ale nesmysli 6A, 4A, 5A, 6A, 1A 0A a najednou slo napeti na 17V, 18V (ale modelarska ukazovala stale OK do 15V), tak sme to rychle vypl, ale pak de stava zase z baterky zpatky, tak to samo dal bylo napajeny a najednou sedy dym, to uz sem to odpojval od baterky a konecna, merak uz neukazuje vubec.
Nezda se ze by na nem na prvni pohled bylo neco videt, nabijecka fachci a z toho plechu co je u toho se nezda ze by to bylo. Tak predpokladam ze na display neco vyhorelo - po rozebrani nabijecky vypada tiskak takto:
(myslim, zdali neodesel tranzistor vlevo dole)