Navštíveno 1804x

Pokukuju po nějakém novém stroji na čem bych si mohl příležitostně zahrál nový hry. Zaujal mě tento
[ Link ] Popřípadě bych prosil o nějaký návrh,cenovka by měla být okolo 10 tis.

27.06.2014, 14:13 |
koren prijde mi vcelku neslucitelny "ntb na novy hry" a "10k"
jinak pro rychly info ohledne grafik koukam sem
[ Link ]
NTB na hry za 10k. To je dobrej vtip. Za ty prachy možná stolní na kterým by jely.
taky sem měl takovou podmínku, a bylo to nereálné. musel sem si ještě 12 připlatit. s tím že já chtěl funglovku.
Za ty prachy kup konzolu na příležitostný hraní. Jetej Xbox nebo PS3. Stejně hrát na PC bez dalších prvků je nepohodlný ;)
Za 10k si kúp PS4 bez bundlu (9990), ale notes a ešte na hry, to je fakt scifi :-)
nechci konzole,už jsem měl ps3 a akorát se na to prášilo,chci to jen na příležitostní hraní. Myslím si že na hry typu mafie 2 mě stačí bohatě notebook za 10 tis. Kupoval jsem zde od místního člena notas před rokem za 8 tis, (core i5,8GB ram,GT540M 1GB) a hodně novejch her na tom makalo na slušné detaily.

30.06.2014, 20:39 |
koren tak zrovna mafie2 se da rozchodit na vcelku starym zeleze (tusim ekvivalent stolniho P4 a 8600GT)
ale zase Mafie2 neni nova hra :-D

30.06.2014, 20:49 |
muSlim | Upraveno: 2014-06-30 20:49:55
Presne tak. Tak definuj čo chceš hrať a nie že nové hry, lebo nová hra je trebárs Watching Dogs z ktorého by sa notes za 10k radšej zasamovraždil aby nerobil hanbu ;-)
sice OT ale otázka na muSlima: tobě se normálně u Watch Dogs ukazuje taková tečka kam je namířená pistole aby si viděl kam máš střílet? mě svině vůbec a střílim všude možně, jen ne správně :(