Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Help - upadlo středové zrcátko

o Navštíveno 2346x o
o 19.06.2014, 19:25 | Only_One
Čím efektivně a rychle nalepit středové zrcátko s kovovou ploškou na sklo? Vzdalo to na sluníčku...

o 19.06.2014, 19:36 | michal_smsmsm (A)
ja lepil timhle [ Link ] akorad ze letos v zime v mrazu, ale drzi to jak zidovska vira. ohrival jsem sklo fenem, ale zase ne moc aby neprdlo, zvenku i zevnitr, no to tebe nemusi zajimat ted je mnohem lepsi teplota na lepeni ;-) se zrcatkem se pravidelne hybe, pac zena je o pul metru mensi nez ja, a bez potizi, doporucuju.

bral sem taky tohle protoze sem levej na michani dvouslozkovejch veci, tady je jedna slozna ve strikacce a druhou je nasycena tkanina, takze se nemusi michat nic... no jak rikam perfektni
o 19.06.2014, 19:50 | Only_One
díky, zkusím
o 20.06.2014, 07:55 | AR
tak ono stačí jakékoliv kvalitní lepidlo na zrcátka ne? tedy aspoň já jsem skočil do krámu vzal první co měli ve zlaté střední cestě a drželo to ;)
o 20.06.2014, 08:26 | Lucni.konik
Snad v každým salonu prodávaj oboustraný lepící pásky na zrcátka. Vždy jsem to lepil na ně a vždy to drželo bezproblémů.
o 22.06.2014, 01:31 | radek.613
LOCTITE 319. Drží již devátým rokem zrcátko o váze 0,7kg na čirém skle přes kovovou "pecku" průměru 20 mm. A drží, a drží a drží, v létě, v zimě, na tankodromech i dálnicích....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3638 sekund.