Navštíveno 1797x

Ahoj..
Nenapadlo by někoho z vás řešení jak tohle:
[ Link ] předělat tak abych to pouze dal na místo záslepky a využíval pouze k nabíjení telefonu a nebo jinýho USB zařízení? Radio stejně pujde pryč, tak to nevyužiju.. Nelíbí se mi otevřenej kaslíček, když třeba nabíjim telefon a tohle by tam pěkně zapadlo. Díky
Hmn, to vypada hezky, to bych si taky umel misto zaslepky predstavit

01.06.2014, 13:49 |
AR Tak kup na ebayi a zapoj ne? simple and easy
zas tak easy to asi neni, nasel sem nekde, ze to je jen pro radia pro us a cinskej trh.. jde o to ale, kdyz by to clovek chtel vyuzivat jen pro nabijeti telefonu a ne na nejaky usb pisnicky atd, tak by to melo jit nejak predelat, ale do tohodle se mi nechce
Ty to chceš jen na nabíjení telefonu? tak vypoj zapalovač a tohle místo něj máš to jednoduchý nebo každý druhý auto elektrikář zapojí :)
jj, to sem mel na mysli, tuhle ptakovinu z ebay dat vedle radicky misto zaslepky a napojit to nejak ze zapalovace, at to nabiji jen telefon..
Však to jsem mel na mysli.. :) jde o to že z tohohle vede poněkud jiný vedení než dva drátky..je to uzpusobený právě pro tu zástrčku do radia.. Takže by se to muselo nějak upravit aby tam byl jen plus 12V a někde mínus..
pokud by se nasel v brne nekdo spolehlivej, kdo by mi to zapojil, tak smele do toho :)

01.06.2014, 22:19 |
Tomcat.530i | Upraveno: 2014-06-01 22:20:11
Řešení do zapalovače:
[ Link ] Jinak jestli trváš na zástrčce co jsi postoval, tak jen ucvakneš koncovku, multimetrem najdeš 2 krajní kablíky a na ně přivedeš 5V a GND.
jj, nakonec ty origo zasuvky sou jen pro cinsky radia, tak to vyresim timhle do kastliku pod loketkou..
[ Link ] passat to stejne nema do zaslepky jako treba golf, ale ma to do loketky

02.06.2014, 08:08 |
AR endru.ondra: to snad nemyslíš vážně co jsi napsal? První připojené zařízení by mu udělalo pápá, rozdíl 5V vs 12V by byl fakt poznat.
Tomášek: hele je to celkem easy pokud chceš ten konektor, normálně fikneš ten konektor do rádia, najdeš si potřebné kabely, připojíš to na nějaký stabík z 12V na 5V (taky by mělo jít koupit hotové řešení) a pak jen připojíš do sítě, třeba vedle zapíku.
Ale dyt on pise ze tam privedu 5V a kostru.. Jinak to vyresim tou dvojzasuvkou z odkazu, do zaslepky vedle radicky se stejne nic nedela, tak tohle soupnu pod loketku a povede odtud jen usb kablik k telefonu.

02.06.2014, 13:52 |
AR Tomášek: s 5V tady přišel až Tomcat.530i takže tak ;)
Jako jasně tohle je taky řešení, záleží co od toho chceš no ;)
Ajo sorry ja prave myslel ze reagujes na Tomcata :-) no nejlepsi by se mi libilo to mit misto zaslepky vedle radicky jak tam ma 3c passat par volnych zaslepek, ale tam se to nedela, original usb zasuvka pro passata je pouze do loketky asi a vsechny ty univerzalni maji montazni prumer diry 29mm a ja mam 27mm sirku ty zaslepky:(

02.06.2014, 13:58 |
AR ajo já měl za to že to z linku je něco fabrického co do te palubky pásne jak prdel na hrnec ;)
No mozna do ty golfa 5 jo ale do passata ne a zas tam davat nakou hnusarnu tak to radsi schovam tu dvojzasuvku :-)

02.06.2014, 14:31 |
AR jop to souhlas ;)