Navštíveno 1811x

27.05.2014, 21:00 |
Pajk Chalani poraďte, kámoš mě do tohodle místa navrtává a nějak nevím, co kde jak proč kolik.... konkrétně to má být na jakýsi pláži Zrcé. Pojedem max 4... autem nebo busem lepší?
Byl bych rád i za nějaký tip na levnější ubytování, avšak žádný shit, na to nejsem zvědavej. Má to být srpen.
PS: V Chorvatsku jsem nikdy nebyl, nikdy mě nelákalo.... nu což, asi nastal čas se aspoň podívat...
Dík za reakce.
Pokud se chces vyspat, tak urcite nehledej ubytko na Zrci :-D je to "nejvyhlasenejsi" misto na Pagu a diskoteky tam jedou kazdej den a obcas tam jsou i zmami interpreti jako DJ Tiesto a spol .... takze ubytko idealne az v samotny Novalji, at se vyspite :-)
Chytli jsme tam treba koncert Chemical Brothers a i tak to bylo slyset :-D

27.05.2014, 21:27 |
Pajk No jak tak sleduju booking.com, tak stejně je vše full. :/ Toto asi nedopadne dobře. No aspoň to není v mé režii, tak je mi to fuk.
Ale info red načerpám, take klidně pište.
Pag Novalja,konkrétně Zrče jsem už párkrát byl a klidné místo to neni,spíš bych volil nějaký ubytko přímo v Nvalji,jezdí pak na ty diskotéky autobus. Jinak krajina je tam taková "měsíční", ale je tam hezký pohled na pohoří na pevnině. Koupání v okolí dle mého gusta nic moc,už bych tam nemusel jet.

28.05.2014, 08:28 |
Lufas Hele napis uzivateli: Cupi zna to tam moc dobře a myslim ze i s ubytkem by mohl pomoct...
Jezdíme pravidelně do Gajacu, což je kousek od Novalji, Po sezoně je tam úžasnej klid. Letos jedeme poprvé v červenci, tak jsem zvědavej na ty návaly :(

31.05.2014, 10:15 |
Woko_O | Upraveno: 2014-05-31 10:17:00
My tam jezdíme s kamaradáma někdy ke konci července.. Minulej rok jsme tam jeli na blind, bez žádný rezervace.. Byli jsme v Novalje, ale tam sme se nakonec neubytovali i když tam bylo i tak hafo cedulí, že jsou free.. Nakonec jsme jeli do města Pag.. Tam jsme potkali nějakýho dědulu, kterej nám nabídl apartmán pro 8 a ještě jsme ho zkecali na docela dobrý peníze.. Zrčé, je parádička..party skoro každej den, zábava, skůtry,bangee,nafukovací banán..Papaya club a další.. Dobrý šťabajzny ale bohužel všude i samý frajeří.. :D Na Pagu příjemný večerní město, sem tam nějaký pěkný venkovní posezení a ceny normální..prostě trochu dražší než u nás..ale je to dovolená koho to zajímá.
Jinak jestli chceš jet na Zrcé jíst svůj řízek s chlebem a užít si klid, tak budeš akorát nasranej..na Zrcé si choděj mladý dost užívat..