Navštíveno 3104x

26.05.2014, 10:48 |
J-T. | Upraveno: 2014-05-26 10:50:35
Organizuji teď jednu soutěž, takže můžu zajistit 100% férovost = nevyhraje to nikdo předem domluvený apod.!
Takže kdo rád soutěží a chce vyhrát výlet do Benátek, nebo ubytko v hotelu, či lístky do Aquacentra tak to může zkusit:
[ Link ] Případně:
[ Link ] Přeji hodně štěstí :-)
BTW: Správné odpovědi sice znám, ale rozhodně je nikomu neřeknu, tak to ani nezkoušejte :-)

26.05.2014, 11:03 |
Kapka (M)
hele ty děláš firemní tašky? budu potřebovat udělat nějaké firemní tašky s potiskem..

26.05.2014, 11:35 |
J-T. Kapka: Ee, já ne :-/ Já jim se soutěží jen pomáhal, aby to mělo hlavu a patu...
Nicméně chlapy ze světa tašek sedí vedle v kanclu, takže není problém ti dát spolehlivej kontakt a dohodnout nějakou tu AHC slevu :-)
Do Benátek letos jedem,ale nesoutěžím..

27.05.2014, 09:01 |
J-T. Tak mohl jsi jet zadarmo :-)
Moc lidí se zatím nepřihlásilo, takže šance na výhru jsou poměrně velké...

16.06.2014, 10:40 |
DaveX No tak ta poslední otázka moc na férovosti nepřidá teda :D ten, kdo ve shopu někoho to má, tak to bude vědět, jinak šance celkem malinká :D
jj, taky jsem čekal kdy přijde nějaká bota :))

16.06.2014, 12:56 |
J-T. DaveX, Luke_288: Jak jsem psal výše - ručím za 100% férové jednání a že není soutěž zmanipulována! Správné odpovědi víme jen 3 lidi a rozhodně je nikomu neříkáme. A to fakt na tuty, za tím si stojím!
Soutěž musí mít vítěze a aby nebyl porušen loterijní zákon nelze losovat = jinak než tipovací otázkou to udělat nelze.
A jen pro úplnost šance je OBROVSKÁ! Ty co vydrželi až do konce = odpověděli na 4 otázky mají teď šanci cca 1:46 že vyhrajou. A ukažte mě jinou férovou soutěž s takovou pravděpodobností a šancí jet na dovču za 20 litrů...

16.06.2014, 13:20 |
DaveX No uvidíme :) snad jsem tipnul dobře :D
13:20 | DaveX: Kolik? :-)

17.06.2014, 10:06 |
J-T. Pro Autohificlub vždycky něco navíc ... poradím, že je to celkem hodně :-)
Soutěž ještě jede? Tak porad trochu více.. Nápověda,že je toho hodně je slabá.. :-) Nebo dej tři možnosti..

18.06.2014, 07:41 |
DaveX Collin: nepovím :D Ale doufám, že jsem se trefil. Šance je opravdu veliká :D

18.06.2014, 09:18 |
Cenda taky to zkouším :-) dal jsem docela vysoké číslo, tak jsem zvědavej. Schválně po vyhlášení hoď správnou odpověd.

25.06.2014, 09:09 |
J-T. Tak výsledky už máme a pokud jsem dobře Googlil (máme jen e-maily) tak dva ze tří výherců jsou z tady Autohifi! Tak snad se pak pochlubí :-) (očekávejte e-mail)
Já Vám to říkal že šance byla obrovská! Nakonec to totiž z našeho pohledu organizátora bylo kvůli účasti tristní :-( Njn lidi jsou líní s tím nic nenaděláme...
Gratulace výhercům!
Hura mam 2 cenu :-) doufam, ze to plati.
Kolik bylo to poslední číslo? To sem fakt nemel sanci zjistit toz sem tipl.

25.06.2014, 11:36 |
J-T. LionVTS: Tak když ti přišel e-mail že jsi vyhrál, tak co by na tom nemělo platit? :-)Gratuluji! Komunikaci a předání výher má na starosti kolega, to jde mimo mě. Takže se drž pokynů co ti poslal a tvrď že jsi se o soutěži dozvěděl na FB, aby to nebylo podezřelé, že vyhrálo jen autohifi :-)
Prvního výherce máme, teď ještě ten druhej jestli se přizná.
Si delam srandu, většinou moc nesoutezim tak me to prekvapilo. Zatím chtěl jen adresu a telefon. Na fcb jsem to nevidel, ale reknu, ze jo :-)

25.06.2014, 14:50 |
Bucci nevim, asi potřebuju dovolenou, čtu: Kdo chce souložit o výlet do Benátek
a tak nějak mě napad akorát JR
Já nakonec soutěžil,ale dal sem mail který je již smazán..

30.06.2014, 14:51 |
J-T. Tak aby to bylo kompletní...
První místo: Kateřina P. z Prahy (fotka)
Druhé místo: Lukáš K. z města Hluk
Třetí místo: Tomáš V. z Ústí nad Orlicí
Ještě jednou GRATULUJI!

vy jste prodali jen 109 tisíc kusů té tašky? :-) teeeda sem vás 20x přecenil :-))
Já se teda přiznám no ... 3. místo. Jsem nikdy nic nevyhrál, tak si aspoň udělám výlet do Aquapalace. :-)

30.06.2014, 15:23 |
CRK Tarrance: to seš ty, ten malej a škaredej nebo nejsi na fotce? :)
CRK: Jestli myslíš tu fotku výše, tak to je výherce prvního místa. Mě by nikdo nefotil. :-D

30.06.2014, 16:14 |
CRK Tarrance: jen narážím na tvůj komentář pod nickem :)

30.06.2014, 16:22 |
CRK Tarrance: to bylo i pro ostatní radši, na vysvětlení
a tu svojí fotku už sem dáš? :D
CRK: A dostanu BANána na tejden. :-D