Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Cinkovy set

o Navštíveno 2425x o
o 25.05.2014, 16:58 | PcGamer
zdarec, planuji "rozsirit" pomucky na cviceni. Tak hledam.
Nasel jsem na netu todle:
[ Link ]
[ Link ]
jestli se nepletu tak je to ten sami prodejce.
Moje otazky:-) :
Kde by jste popr. spis objednavali??
A pisou tam ze: Kotouče jsou potaženy několika vrstvami umělé hmoty – proto při pádu neničí podlahu. Závaží je vyrobeno z několika vrstev umělé hmoty,plněné betonem.
Je je je rozdil v tomto a nebo klasicky zelezny??
Popr. nevite nekdo o podobne( lepsi nabidce), ty jednorucky bych i nemusel, kdyby tam bylo treba vic zavazi.
Diky za pomoc pri vyberu.

o 25.05.2014, 18:48 | Mika
Železo je železo. Tohle je a .... apod..
o 25.05.2014, 20:37 | Jajinek
:-D ono zvedat 5kilo železa je asi něco jinýho jak zvedat 5kg gumo....:-Dja bych se toho nebál a za ty love.....
o 26.05.2014, 08:30 | fredy | Upraveno: 2014-05-26 08:31:15
Ja se toho nebal a koupil jsem neco podobneho. Valej se me uz dlouho doma protoze jsem nespokojen s velikosti. Pripadnou me ty zavazi jak vosa na bonbonu. Mam tam 14 kg na jednorucce a kdyz je zvedam, tak si pripadam jak pepek namornik je to proste moooc velke, spatne se s tim manevruje. Ja budu kupovat nove, jiz kovove at mam proste komfortni velikost.
o 26.05.2014, 17:53 | Mika
Ja raději budu zvedat železo než pseudo závaží v podobě betonu nebo vody. Sorry, ale kupovat takovej ksunt to tedy ne. Ale pravdou je, že to může někomu stačit. Ja jsem zvyklý na to, že se s činkami háže a protobych toto nevil.
o 26.05.2014, 18:36 | PcGamer
Diky za odpovedi
popravde jsem si vsim toho ze je to beton ,az kdyz jsem sem daval tento dotaz:-/
No popravde jde mi jen o tu malo lomenou dvourucku a zavazi cca 25 kg. Pac ted mam jedorucky cca 18kg jedna. Sou to takovy ty domacky, proste kus zeleza. Ale chtel bych dvourucku.
S tou betonovou zkusensti nemam proto septam.
CHtel bych neco do tech 1500.
Zkusim teda jeste hledat. nebo nevi nekdo necem??
Taky sem se dival a jednorucky maj prumer 30 a ta dvourucka prumer 25. A kotouce sou taky 30. Ty v tom odkazu.
o 26.05.2014, 20:52 | Tomas | Upraveno: 2014-05-26 20:55:57
Svagor ma rovnaku sadu, po mesiaci ma opukany plast okolo dvoch zavazi. Napisali to pekne, ale ak ten plast ma 1mm hrubku, tak je to moc.

Ja som si zariadoval posilku pred rokom, bral som par veci od: [ Link ] , strednu triedu a zatial v pohode. Su to Poliaci, ale zvary a profily maju oproti Cinskemu blatu lepsie. Cinky vyjdru drahsie, ja som si to radsej podla financnej situacie doobjednaval, ako kupovat beton.
o 27.05.2014, 07:14 | camron
S činkami háží jen jelimani...když už nemáš tolik síly, abys to normálně položil, tak si vezmi lehčí závaží.
o 27.05.2014, 16:31 | PcGamer
tak ted nevim
nemam s tema betonovejmaa zkusenosti, ale cena je vic nez lakava.
Za tech 1300, dostanu vic zavazi. sice to zavazi bude na prumeru vetsi nez v zeleze, ale zas to bude na dvourucce tak by to asi tolik nevadilo jak na jedorucce.
za stejnou nebo spis vyssi cenu, ale v zelezu budu mit jen EZ tyc a 2 zavazi.
ono asi ve finale je jedno jestli zvedam 20 kilo zeleza nebo 20 kilo betonu:-o
ale ted babo rad :-/
o 27.05.2014, 16:45 | Jozvan1
Pokial chces zavazia na velku tyc kludne chod do tych betonovych... Ak by si ich chcel pouzivat aj na jednoruckach tak kup urcite zelezne.

Ako pisal fredy, na jednoruckach to je prilis velke a niektore cviky by si s tym ani neodcvicil lebo by ti to proste zavadzalo.
Pokial s tou velkou cinkou nebudes trieskat o zem myslim ze nebude problem.
o 27.05.2014, 22:02 | Mika
Ono je házet a házet. Pokud si nalozis na mrtvolu 200 kg tak jsem asi jeliman, ale pri těžkým tréningu to jinak nejde. A kolem činek se motám od svých 7 let ty jelimane. A beton opravdu ne. Nejsme tak bohati, abychom kupovali levne věci.
o 28.05.2014, 13:43 | camron
Gratuluju. Vždy jsem v posilovně obdivoval "borce", co si naloží tunu, zvednou jí metr vysoko a hodí na zem. Já se kolem toho taky motám kolem 20 let, ale tuhle potřebu jsem nikdy neměl. Asi jsem vždy chtěl šetřit cizí majetek a nervy ostatních, co si přišli v klidu zacvičit.
o 28.05.2014, 13:55 | Kapka (M)
a nechces neco komplet?
[ Link ]
o 28.05.2014, 16:09 | PcGamer
Kapka: diky za nabidku, kdyby to stalo o nulu min;-) nee kecam. Me jde opravdu jen o lomenou dvourucku a zavazi cca tech 30 kilo. Mam to na takovyto domaci blbnuti, ted mam ty jednorucky jak jsem psal vis, takze to chci jen tak rozsirit o tu dvourucku;-)
Mika: a to mas nejakou zkusenost s tema betonovejma?? Spatan kvalita zacnou "opadavat":-) Ja je na zem urcite hazet nebudu, zatim se mi nestalo ze by mi cinky spadly, proste kdyz uz nemuzu tak si dam jeste par a pak to normalne polozim;-) pac to hodim v rodinym dome ve druhym patre na zem, to by byla opravdu radost, ze ybch je chodil zvedat pak do sklepa:-)
o 28.05.2014, 17:16 | Kapka (M)
Samo cena by se upravila,protože ty nerez činky jsou už prodané
o 28.05.2014, 17:18 | PcGamer
Kapka: diky, me slo jen o tu dvourucku a dival jsem se ze si mel jen rovnou. Ja chci lehce lomenou;-)
o 28.05.2014, 20:28 | Mika
Zkušenosti mam i s cinskejma kotoucema, který nám koupili v práci. Byli to takový ty s dírami. Nevydrzeli být dlouho v puvodnim tvaru. A k tomu házeni jsem předpokládal vzperacsky nadhozy a trhy a ono občas to spadne i profi borcům. Sleduj aukro nebo na bazosi někdy někdo prodává. Opravdu se to vyplati, a pokud te to omrzí tak je můžeš bez finanční ztráty prodat dál.
o 28.05.2014, 21:21 | PcGamer
no snad me to neomrzi, dokonce si myslim ze me to bavi cim dal vic:)
kdyby me to neprekazila pred rokem a pul autonehoda tak cvicim pres 5 let.
Ja cvicim doma. Proto koukam na cenu protoze kdybych nekoukal tak me vyjde asi lepe jit do posilky, ale to zas ja nechci,doma me to proste bavi vic.
Do posilky jsem chodil chvili, tam mi to prislo takovy nudny sice tam je vybaveni, ale nic pro me:-)
Kouknu na to a k narozka si udelma radost:-)
spis ale asi pujdu do toho jak jsem posilal odkaz:-)
jestli se neobjevy nejaka lepsi nabidka:-)
o 29.05.2014, 05:08 | camron
PcGamer:
Já zase dlouhé roky zvedal železo a už mě to nebaví. Přešel jsem na cvičení vlastní vahou a nemá to chybu :-)
o 29.05.2014, 06:15 | PcGamer
camron: Ja mama i tyc mezi dvere, ale bohuzel po ty autonehode sem mel brisni opreraci a ted nemuzu delat nejaky cviky, pac to dost taha:-/ Ty cinky me prave nevadi;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3195 sekund.